In data de 20 Septembrie 2016 am avut un accident. Un "prieten "de.al meu mi,a sarit in fata masinii si l.am lovit putin la un picior. Era prieten de.al meu . Am coborat sa vad in ce stare se afla si nu avea nimic grav,era rupt de beat. Si am vorbit cu el si a ramas vorba ca ne intalnim a doua zi,fiind amandoi din acelasi sat. Si am plecat acasa amandoi. A zis ca nu are nimic . Si nu am sunat la politie. Am plecat amandoi acasa . Dupa jumatate de ora a venit politia la mine acasa. Mi-a luat permisul si mi-a facut dosar penal pentru ca am parasit locul producerii accidentului. El a plecat acasa si s-a intors inapoi si a sunat la politie. Vroia sa scoata niste bani de la mine. Vreau sa zic ca de anul trecut eu nu mai stiu nimic de permis. Mi s-a zis ca o sa primesc instiintare acasa. Dar nu am.primit nici in momentul de fata nimic. Ce ma sfatuiti sa fac? Au trecut 7 luni de atunci. Sunt disperat. Astept
raspunsurile dvs . Va multumesc frumos.
Buna seara. Am si eu o intrebare ti-a mai dat permisuo inapoi? Si cat timp a durat pana ti l-a dat ca am si eu o situatie cam asa cu parasirea locului accidentului...
Multumesc pentru raspuns. Eu m.am impacat cu victima. Nici nu a depus plangere impotriva mea. Am ramas doar cu parasirea locului producerii accidentului. Tin sa mentionez ca nu mi au luat nici declaratie atunci...
Am avut in urma cu 3 luni un accident. Mi.a sarit in fata masinii un baiat care era beat. Am oprit masina sa vad ce a patit . Nu avea nimic. Mi.a zis sa merg acasa ca nu are nimic si ca vorbim a doua zi. Am mers toti acasa si dupa jumatate de ora a venit politia. Mi.a retinut permisul. Au trecut 3 luni de atunci si nu stiu nimic ce se intampla. Nu stiu nimic de permis. Ce se poate intamola? Multumesc frumos!