avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate DinuPinzaru

Activitate DinuPinzaru

Răspuns la discuția Accident rutier
La ce ma pot astepta? Imi iau permisul inapoi?
Răspuns la discuția Accident rutier
Mi s-a dat dovada fara drept de conducere pana la rezolvarea dosarului
Discuție Accident rutier
In data de 20 Septembrie 2016 am avut un accident. Un "prieten "de.al meu mi,a sarit in fata masinii si l.am lovit putin la un picior. Era prieten de.al meu . Am coborat sa vad in ce stare se afla si nu avea nimic grav,era rupt de beat. Si am vorbit cu el si a ramas vorba ca ne intalnim a doua zi,fiind amandoi din acelasi sat. Si am plecat acasa amandoi. A zis ca nu are nimic . Si nu am sunat la politie. Am plecat amandoi acasa . Dupa jumatate de ora a venit politia la mine acasa. Mi-a luat permisul si mi-a facut dosar penal pentru ca am parasit locul producerii accidentului. El a plecat acasa si s-a intors inapoi si a sunat la politie. Vroia sa scoata niste bani de la mine. Vreau sa zic ca de anul trecut eu nu mai stiu nimic de permis. Mi s-a zis ca o sa primesc instiintare acasa. Dar nu am.primit nici in momentul de fata nimic. Ce ma sfatuiti sa fac? Au trecut 7 luni de atunci. Sunt disperat. Astept
raspunsurile dvs . Va multumesc frumos.
Buna seara. Am si eu o intrebare ti-a mai dat permisuo inapoi? Si cat timp a durat pana ti l-a dat ca am si eu o situatie cam asa cu parasirea locului accidentului...
Răspuns la discuția Accident
Vă multumesc pentru raspuns!
Multumesc pentru raspuns. Cat poate sa dureze pana se incheie dosarul? A trecut 4 luni si ceva de atunci. E posibil sa mi-l anuleze?
Multumesc pentru raspuns. Eu m.am impacat cu victima. Nici nu a depus plangere impotriva mea. Am ramas doar cu parasirea locului producerii accidentului. Tin sa mentionez ca nu mi au luat nici declaratie atunci...
Discuție Accident
Am avut in urma cu 3 luni un accident. Mi.a sarit in fata masinii un baiat care era beat. Am oprit masina sa vad ce a patit . Nu avea nimic. Mi.a zis sa merg acasa ca nu are nimic si ca vorbim a doua zi. Am mers toti acasa si dupa jumatate de ora a venit politia. Mi.a retinut permisul. Au trecut 3 luni de atunci si nu stiu nimic ce se intampla. Nu stiu nimic de permis. Ce se poate intamola? Multumesc frumos!