Am avut in urma cu 3 luni un accident. Mi.a sarit in fata masinii un baiat care era beat. Am oprit masina sa vad ce a patit . Nu avea nimic. Mi.a zis sa merg acasa ca nu are nimic si ca vorbim a doua zi. Am mers toti acasa si dupa jumatate de ora a venit politia. Mi.a retinut permisul. Au trecut 3 luni de atunci si nu stiu nimic ce se intampla. Nu stiu nimic de permis. Ce se poate intamola? Multumesc frumos!
S-a deschis dosar penal pentru savarsirea a doua infractiuni aflate in concurs, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului. Permisul nu il mai vedeti pana la finalizarea cercetarilor.
Multumesc pentru raspuns. Eu m.am impacat cu victima. Nici nu a depus plangere impotriva mea. Am ramas doar cu parasirea locului producerii accidentului. Tin sa mentionez ca nu mi au luat nici declaratie atunci...
Accident rutier
DinuPinzaru
In data de 20 Septembrie 2016 am avut un accident. Un \"prieten \"de.al meu mi,a sarit in fata masinii si l.am lovit putin la un picior. Era prieten de.al meu ... (vezi toată discuția)