Am fost la executorul judecatoresc dar nu mi s-a comunicat decat faptul ca s-au calculat alte dobanzi,penalizari si alte cheltuieli de executare silita.
Mentionez faptul ca suma initiala care a fost impusa de catre instanta in titlul executoriu a fost stinsa conform desfasuratorului solicitat la companie de catre mine.Ultima instiintare pe care am primit-o nu are nici un titlu de executare in spate,stabilit de instanta .Poprirea pe salariu primita de mine si trrimisa catre companie este valabila in cazul acesta?
Nu mi s-a raspuns la adresa pe care am trimis-o executorului judecatoresc.
Ar trebui sa fac contestatie.Dar unde?
Bună seara,
Îndrăznesc să aduc în discuție, o situație în care am avut un credit bancar, pe care ulterior nu am mai putut sa îl achit,astfel s-a dispus executarea silită către judecătorie si poprire 1/3din salariu, dosar deschis in 2014.
Suma hotărâtă de către judecător cuprinde creditul restant + dobânzi, penalizari,comisioane aferente neincasate + cheltuieli de executare silită.
Am fost anunțat de către compania la care lucrez ca suma datorată prin instanța a fost achitată.
In momentul in care am cerut executivului judecătoresc, dovada ca s-a încheiat creditul, mi s-a comunicat că figurez cu alte restanțe si alte cheltuieli de executare.De ce ?daca in dosarul respectiv s-a ajuns la suma impusă de către judecător?
Ulterior, am primit o înștiințare in acest sens si o alta poprire pe salariu, nejustificandu-mi ce reprezinta suma.
Am trimis o adresa executorului judecatoresc pentru a mi se explica. Nici un răspuns până în momentul de față.
Cum ar trebuie să procedez? Sau ce ar trebui sa fac in continuare?
Buna seara,
Îndrăznesc să aduc în discuție o situație în care am avut un credit bancar, pe care ulterior nu am mai putut sa îl plătesc, astfel s-a dispus executarea silită si poprire 1/3 din salariu(acesta fiind fluctuant),sumă ce cuprinde creditul restant+dobânzi,penalizări,comisioane aferente neincasate+cheltuielile de executare.
Am fost anunțat de către companie ca s-a ajuns la concurenta sumei respective care a fost stabilită de judecătorie.
In momentul cand am cerut executorului judecatoresc dovada ca s-a încheiat suma,mi s-a comunicat că figurez cu un alt debit si cu alte cheltuieli de executare silită.Ulterior, am primit o înștiințare cu privire la debitul restant si cu o alta poprire asupra salariului, neavând un titlu executoriu in spate.
Am trimis o adresa catre executorul judecătoresc pentru a mi se explica ce constituie suma cu care am fost încărcat,dupa ce s ă ajuns la finalul sumei dispuse de judecător.
Care sunt urmatoarele procedee sau cum ar trebui procedat pentru soluționarea acestei probleme?