avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate Tuca ioana

Activitate Tuca ioana

Răspuns la discuția Credit bancar cu executare silita
Am fost la executorul judecatoresc dar nu mi s-a comunicat decat faptul ca s-au calculat alte dobanzi,penalizari si alte cheltuieli de executare silita.
Mentionez faptul ca suma initiala care a fost impusa de catre instanta in titlul executoriu a fost stinsa conform desfasuratorului solicitat la companie de catre mine.Ultima instiintare pe care am primit-o nu are nici un titlu de executare in spate,stabilit de instanta .Poprirea pe salariu primita de mine si trrimisa catre companie este valabila in cazul acesta?
Nu mi s-a raspuns la adresa pe care am trimis-o executorului judecatoresc.
Ar trebui sa fac contestatie.Dar unde?
Bună seara,
Îndrăznesc să aduc în discuție, o situație în care am avut un credit bancar, pe care ulterior nu am mai putut sa îl achit,astfel s-a dispus executarea silită către judecătorie si poprire 1/3din salariu, dosar deschis in 2014.
Suma hotărâtă de către judecător cuprinde creditul restant + dobânzi, penalizari,comisioane aferente neincasate + cheltuieli de executare silită.
Am fost anunțat de către compania la care lucrez ca suma datorată prin instanța a fost achitată.
In momentul in care am cerut executivului judecătoresc, dovada ca s-a încheiat creditul, mi s-a comunicat că figurez cu alte restanțe si alte cheltuieli de executare.De ce ?daca in dosarul respectiv s-a ajuns la suma impusă de către judecător?
Ulterior, am primit o înștiințare in acest sens si o alta poprire pe salariu, nejustificandu-mi ce reprezinta suma.
Am trimis o adresa executorului judecatoresc pentru a mi se explica. Nici un răspuns până în momentul de față.

Cum ar trebuie să procedez? Sau ce ar trebui sa fac in continuare?
Buna seara,
Îndrăznesc să aduc în discuție o situație în care am avut un credit bancar, pe care ulterior nu am mai putut sa îl plătesc, astfel s-a dispus executarea silită si poprire 1/3 din salariu(acesta fiind fluctuant),sumă ce cuprinde creditul restant+dobânzi,penalizări,comisioane aferente neincasate+cheltuielile de executare.
Am fost anunțat de către companie ca s-a ajuns la concurenta sumei respective care a fost stabilită de judecătorie.
In momentul cand am cerut executorului judecatoresc dovada ca s-a încheiat suma,mi s-a comunicat că figurez cu un alt debit si cu alte cheltuieli de executare silită.Ulterior, am primit o înștiințare cu privire la debitul restant si cu o alta poprire asupra salariului, neavând un titlu executoriu in spate.
Am trimis o adresa catre executorul judecătoresc pentru a mi se explica ce constituie suma cu care am fost încărcat,dupa ce s ă ajuns la finalul sumei dispuse de judecător.

Care sunt urmatoarele procedee sau cum ar trebui procedat pentru soluționarea acestei probleme?