avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Credit cu executare silită
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Credit cu executare silită

Buna seara,
Îndrăznesc să aduc în discuție o situație în care am avut un credit bancar, pe care ulterior nu am mai putut sa îl plătesc, astfel s-a dispus executarea silită si poprire 1/3 din salariu(acesta fiind fluctuant),sumă ce cuprinde creditul restant+dobânzi,penalizări,comisioane aferente neincasate+cheltuielile de executare.
Am fost anunțat de către companie ca s-a ajuns la concurenta sumei respective care a fost stabilită de judecătorie.
In momentul cand am cerut executorului judecatoresc dovada ca s-a încheiat suma,mi s-a comunicat că figurez cu un alt debit si cu alte cheltuieli de executare silită.Ulterior, am primit o înștiințare cu privire la debitul restant si cu o alta poprire asupra salariului, neavând un titlu executoriu in spate.
Am trimis o adresa catre executorul judecătoresc pentru a mi se explica ce constituie suma cu care am fost încărcat,dupa ce s ă ajuns la finalul sumei dispuse de judecător.

Care sunt urmatoarele procedee sau cum ar trebui procedat pentru soluționarea acestei probleme?

Alte discuții în legătură

Credit bancar cu executare silita Tuca ioana Tuca ioana Bună seara, Îndrăznesc să aduc în discuție, o situație în care am avut un credit bancar, pe care ulterior nu am mai putut sa îl achit,astfel s-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita apeiron2 apeiron2 Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat pentru solutionarea unei executari RAISA76 RAISA76 Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire si consider ca in cazul meu s-a facut un mare abuz. in anul 2006,am facut o descoperire de card in valoare de 1700,si ... (vezi toată discuția)