avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianJe

Activitate AdrianJe

Multumesc pt. raspuns. Dispecerul a trimis echipaj care a costatat ca se incalca HCL , deci nu a fost un apel nejustificat, in schimb eu i-am spus telefonic ca doresc sa raman amaonim , aici ma intereseaza daca pot fi sanctionat pe buna dreptate fara vreo sa nsa sa castig contestarea amenzii. Mentionez ca nici dispecerul nu s-a prezentat , grad, nume ..., pot eventual invoca un viciu de procedura ?
Buna seara , am sunat la Politia Locala sa sesizez ca se incalca o hotarere de Consilu local , mai exact era galagie foarte mare intr-un loc de joaca dupa orele de program ale parcului ( 8-21) . Dispecerul mi-a cerut numele , iar eu i-am spus ca doresc sa raman anonim, poate Politia Locala sa ma amendeze pt. ca am refuzat sa-mi dezvalui identitatea telefonic ? PS. dispecerul nu mi-a adus la cunostiinta ca este sanctionabil. Sau pot contesta amenda ? Multumesc.
Răspuns la discuția Executare silita
Menetionez ca incuviintarea executarii silite este din 05.11.2009.
Buna,
in 2007 am facut un credit la o banca pe care nu l-am platit, acesta ajungand la o firma de executari silite , in 2009 acestia au inaintat dosarul la un executor judecatoresc care n-a avut ce sa execute de la mine si banuiesc c-a trimis dosarul inapoi firmei de recuperari.
In martie 2016 m-am trezit cu un reprezentant al firmei de recuperari la usa , i-am explicat situatia mea , eu fiind nevazator am o pensie extrem de mica.
Dupa asta ma suna tot timpul de la sediul lor sa vedem cum rezolvam problema.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca in cazul in care am bunuri imobiliare pe numele meu ma mai pot executa , avand in vedere perioada lunga care a trecut.
Va multumesc anticipat.