avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna,
in 2007 am facut un credit la o banca pe care nu l-am platit, acesta ajungand la o firma de executari silite , in 2009 acestia au inaintat dosarul la un executor judecatoresc care n-a avut ce sa execute de la mine si banuiesc c-a trimis dosarul inapoi firmei de recuperari.
In martie 2016 m-am trezit cu un reprezentant al firmei de recuperari la usa , i-am explicat situatia mea , eu fiind nevazator am o pensie extrem de mica.
Dupa asta ma suna tot timpul de la sediul lor sa vedem cum rezolvam problema.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca in cazul in care am bunuri imobiliare pe numele meu ma mai pot executa , avand in vedere perioada lunga care a trecut.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2017
AdrianJe, utilizator
Cel mai recent răspuns: AdrianJe , utilizator 23:19, 7 Ianuarie 2017
Menetionez ca incuviintarea executarii silite este din 05.11.2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită noul cod de procedura Ioanaeu1985 Ioanaeu1985 Bună ziua, Am luat un credit de la o banca in 2008, din 2011 nu a mai plătit ratele gasindu.mi loc de munca in alt județ. In 2012 banca a cesionat ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita luciosul luciosul Intrebare: Daca incuviintarea executarii silite a fost data pe 01.03.2013, executorul m-a insttintat pe data de 01.05.2013 ca ma executa silit, dar nu facut ... (vezi toată discuția)
Executare silita comision dupa 9 ani moss moss Buna ziua, in anul 2007 mi am vandut un apartament si am angajat o firma de imobiliare pentru gasirea unui cumparator. Firma mi a gasit pe cineva interesati sa ... (vezi toată discuția)