avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara , am sunat la Politia Locala sa sesizez ca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara , am sunat la Politia Locala sa sesizez ca se incalca ...

Buna seara , am sunat la Politia Locala sa sesizez ca se incalca o hotarere de Consilu local , mai exact era galagie foarte mare intr-un loc de joaca dupa orele de program ale parcului ( 8-21) . Dispecerul mi-a cerut numele , iar eu i-am spus ca doresc sa raman anonim, poate Politia Locala sa ma amendeze pt. ca am refuzat sa-mi dezvalui identitatea telefonic ? PS. dispecerul nu mi-a adus la cunostiinta ca este sanctionabil. Sau pot contesta amenda ? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2022
AdrianJe, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:21, 23 Iulie 2022
Conform norme in vigoare,autoritatile raspund la sesizarile,apelurile asumate,respectiv in care partea interesata isi asuma responsabilitatea si comunica date relevante,nume,adresa ,etc
Exista numeraoase situatii cand dispecerii pot aprecia drept apelare nejustificata si sa aplice sanctiuni legal prevazute
Impotriva PV contraventie,aveti dreptul legal sa formulati contestatie la judecatoria teritoriala
Multumesc pt. raspuns. Dispecerul a trimis echipaj care a costatat ca se incalca HCL , deci nu a fost un apel nejustificat, in schimb eu i-am spus telefonic ca doresc sa raman amaonim , aici ma intereseaza daca pot fi sanctionat pe buna dreptate fara vreo sa nsa sa castig contestarea amenzii. Mentionez ca nici dispecerul nu s-a prezentat , grad, nume ..., pot eventual invoca un viciu de procedura ?
Aspectele precizate de dv nu se incadreaza pentru viciu de procedura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă pentru sunat nejustificat la 112. doresc să contest procesul verbal, are rost? Mihai Eremia Mihai Eremia 1. În data de 21 iulie am sunat la 112 deoarece în blocul din vecinătate se asculta muzica la o intensitate ridicată. 2. Un echipaj de poliție a venit ... (vezi toată discuția)
Contestatia unei amenzi de politie rodicas81 rodicas81 Am fost sanctionata cu o amenda de 500lei de politie in urma unei sesizari pe care am facut-o in noaptea zilei de 12-08-2014 la serviciul 112 solicitand un ... (vezi toată discuția)
Politisti romani care sfideaza problemele cetatenilor viorel38 viorel38 Am avut o experianta absolut neplacuta cu Politia Romana, si am ramas cu un gust amar … Un individ din blocul vecin, tinea probabil ceva chef si avea ... (vezi toată discuția)