avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatia unei amenzi de politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatia unei amenzi de politie

Am fost sanctionata cu o amenda de 500lei de politie in urma unei sesizari pe care am facut-o in noaptea zilei de 12-08-2014 la serviciul 112 solicitand un echipaj de politie pentru un grup de tinerii care jucau remi la orele00:00 in fata scarii unde locuiesc mentionand ca doresc sa raman anonim,acestia venind si fara sa ia nici o masura au venit la usa apartamentului unde locuiesc grupul de tinerii urmarind actiunea politiei.Bineinteles ca nu am deschis usa de teama,politia amendandu-ma pe mine.Va rog sa-mi spuneti urgent ce trebuie sa fac pt a contesta aceasta amenda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 3 Septembrie 2014
Contestati in termen de 15 zile procesul verbal de contraventie invocand motivele pe care le considerati utile si incercati sa combateti cele retinute de agentii constatatori in pv respectiv.
Unde trebuie sa fac contestatia va rog, la tribunal?
Trebuie sa scrie si pe procesul verbal. La judecatorie!
Plangerea se depune la judecatoria in a carei circumscriptie a fost savarsita contraventia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice razvan_radulescu razvan_radulescu In data de 28.11.2014 ora 00:10 ascultam muzica in limita bunului simt cu un prieten si stateam la discutii. Cand de odata se aud niste bubuituri in usa de a ... (vezi toată discuția)
Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala ... GetaLivia GetaLivia Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala in valoare de 500lei pt.ca nu a avut masca de protectie si procesul verbal l-am primit prin ... (vezi toată discuția)
Amendã circulaþie rutierã Monica0721 Monica0721 Bună ziua. În data de 10 iunie am găsit un echipaj de poliţie lângă maşină. Poliţistul care mi-a cerut actele mi-a spus că am parcat într-o zonă ... (vezi toată discuția)