In data de 28.11.2014 ora 00:10 ascultam muzica in limita bunului simt cu un prieten si stateam la discutii. Cand de odata se aud niste bubuituri in usa de a intrare. Raspund si observ 3 organe de politie. Ma legitimeaza si imi aduc la cunostinta ca faceam galagie si deranjez pe unul din vecinii mei care a ramas anonim. Ma intreaba daca semnez procesul verval care inca nu l-am vazut cand il compteteaza, pentru ca toate datele mele le trecea pe o agenda. i-am raspuns politicos ca nu sunt vinovat si ca nu am ce sa semnez si dansul a plecat, amenintandu-ma ca voi primi o amenda contraventionala de 500 lei prin posta. Inca nu a avut timp sa vina, dar ce e de facut daca totusi apare? Mentionez ca sunt la prima abatere si nu am fost avertizat de nimeni ca as deranja pe cineva in prealabil. Va multumesc mult !
Momentan nu aveți ce face. În ipoteza comunicării unui process verbal de stabilire a contravențiilor aveți posibilitatea contestării în baza OUG nr. 2/2001, la judecătoria din circumscripția locului unde sa constatat fapta contraventională.
Probleme cu vecinii
Abm22
Buna seara, as avea o problema cu vecinii din bloc si poate m ati putea ajuta cu niste sfaturi. Sunt studenta si stau in chirie cu inca o colega, suntem niste ... (vezi toată discuția)