avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecinii

Buna seara, as avea o problema cu vecinii din bloc si poate m ati putea ajuta cu niste sfaturi. Sunt studenta si stau in chirie cu inca o colega, suntem niste fete linistite, politicoase, dar in seara de Sf Andrei au venit inca 5 persoane( colegi ) la noi. Nu am dat muzica tare, doar am vorbit si ras, dar sunt convinsa ca s a auzit tare. Nu a venit nimeni la noi, nu s a sesizat politia, dar dupa doua nopti a venit vecina de deasupra facand un scandal monstru pe holul scarii vorbind foarte urat cu noi, injurandu ne si amenintandu ne ca ea ne va da afara din bloc. Am incercat sa discutam politicos cu ea si civilizat in ciuda faptului ca ea doar urla si nu ne lasa sa vorbim, ne am cerut scuze pentru tot si a plecat. Astazi ne am intalnit cu ea in curte si era cu alt vecin, ea vorbind in stilul caracteristic, si aparent toti se plang de noi de cateva luni, repet nu a fost nimeni la noi, nici politia. E adevarat, eu cu colega mea stam in bucatarie pana mai tarziu si vorbim, dar nu tipam sau radem si efectiv invatam sau scriem pentru facultate. Acum toata lumea da vina pe noi pentru toate petrecerile din bloc pentru toate usiile trantite, pentru absolut orice. Mentionez ca stam intr un bloc nou de 10 etaje unde sunt 100 de apartamente. Am intrebat si o vecina de langa daca e adevarat si se aude de la noi galagie si mi a spus ca nu o avut probeleme cu noi niciodata si suntem constienta ca stam intr un bloc si nu suntem singure. Nu prea stim ce sa facem, o sa vorbim cu proprietarul maine, dar ne e frica cumva, ca vom fi date afara nefacand nimic, si nici cu doamna nu ne am putut intelege din cauza injuraturilor ei si tipetelor.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Abm22 , utilizator 00:18, 7 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles,multumesc!Si in cazul in care problema cu proprietarul se rezolva, dar comportamentul necivilizat si amenintariile doamnei continua, nu putem face nimic in legatura cu asta?
Va confruntati cu vicisitudinile si hachitele locatarilor
Vecinii din bloc nu ii putem alege,sunt unii in etate,altii cu diferite afectiuni sau sensibilitati ,altii cu "fixuri"
Atat timp cat nu deranjati si ati constatat caracterul agresiv verbal al vecinei,tratati in continuare cu decenta persoana in cauza
Chiar daca in extremis aceasta va sesiza politia,aveti dreptul sa precizati inclusiv pozitia vecinei de langa apartamentul unde locuiti
Multumesc frumos pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina mea ma terorizeaza Alexandra-Nicoleta Alexandra-Nicoleta Bună seara! Vin catre aceasta comunitate cu o problema pe care nu sunt sigura cum ar trebui sa o abordez. Am 23 de ani si locuiesc impreuna cu viitorul sot in ... (vezi toată discuția)
Vecin deranjat _Claudiaa _Claudiaa Buna ziua! Nu obișnuiesc sa mi afișez problemele cu vecina pe un forum, dar, in cele din urma constat ca am nevoie de un sfat. Stau la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)
Vecin drogat si galagios ( 4,5 ani ani de teroare ) axa111 axa111 Va salut! Undeva in 2014 am achizitionat un apartament in sectorul 4. Ei bine, vecinul de sub mine, m-a terorizat pur si simplu de cand m-am mutat, pana in ... (vezi toată discuția)