Buna ziua! Nu obișnuiesc sa mi afișez problemele cu vecina pe un forum, dar, in cele din urma constat ca am nevoie de un sfat. Stau la parterul unui bloc de 10 etaje, acest apartament este proprietatea mea de mai mult de 7 ani, dar nu am locuit aici.
In urma cu câteva luni, am tot venit pe aici pentru a reamenaja locul pentru o eventuala mutare a mea aici, ca mai apoi sa ma mut.
Mi-ar plăcea sa cred ca atunci când ascult muzica după ora 11:01 la difuzorul unui telefon sa nu fiu numita “beata moarta” și ca am deschis un “club de noapte”. Era o afurisita de melodie! A coborât, mi a bătut in usa, i-am explicat ca ascult muzica destul de încet, a spus ca va chema poliția și am cedat, spunându-i ca opresc muzica.
Mi-ar plăcea sa cred ca atunci când stau in bucatarie și discut cu o prietena sa nu mi se bată în țeava ca vorbesc prea tare la ora 7 după amiaza. Nu am mâncat megafoane!
Mi-ar plăcea sa cred ca atunci când îmi rămâne paine uscata, o pot rupe bucatele și o pot arunca vrăbiuțelor, pe geam. Pâinea a căzut in grădina din fata blocului și am realizat ca “de când te-ai mutat aici ești o needucata!” Mai bine o aruncam..
I-am răspuns politicos de fiecare data și am încercat sa ii explic neevoluatei ca încerc sa duc un trai normal, ea nefiind implicată. De asemenea, de fiecare data am enervat-o la finalul discuției ca nu m-am certat cu ea și am fost amabila!
Îmi doresc doar sa știu, legal, ce ii pot face acestei vecine pentru ca efectiv trăiesc cu grija sa nu scap ceva din mana ca îmi bate Tanti in țeava, sa nu vorbesc prea tare ca nu poate sa doarmă, dar nici prea încet ca nu are de ce sa se lege... Poate pare amuzant, nu neg ca este, dar chiar îmi doresc sa pot găsi o cale prin care aceasta vecina (in jur de 65 de ani) și eu (in jur de 23 de ani) sa conviețuim in liniște! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
18:15, 16 Aprilie 2020