avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin cu halucinatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin cu halucinatii

Buna ziua? Vecina care locuieste deasupra mea are halucinatii auditive de ceva timp. Totul a inceput intr-o zi cand mi-a pus in cutia postala prin care imi cerea sa nu mai ascult muzica non stop ca o deranjez. Eu si sotul meu lucram de dimineata pana seara si nici pomeneala de asa ceva nici macar tv nu prea merge. Am mers la ea la usa sa-i zic ca nu de la noi aude muzica dar nu deschide, insa ea ese acasa. Aseara cand eu si sotul meu ne-am pus la somb, deci era linistite totala s-a apucat sa bata in pardoseala cu ceva bat ca o demneta. Am mers la ea , foarte greu a deschis usa 2 secunde si iarasi sustinea ca nu se poate odihni din cauza noastra si ne-a inchis usa in nas. Nu se auzea muzica de nicaieri , nici de la alti vecini, deci clar ca are halucinatii auditive. Nu stiu ce sa fac pentru ca nu se poatr comunica cu ea, locuieste si singura si nu pit sa dorm de ea ca imi bate pana pe la 3 noaptea in pardoseala. Ce as putea sa fac? L-am cautat pe seful de bloc dar nu l-am gasit.
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 16:40, 29 Mai 2015
Seful de bloc sau capetenia blocului este presedintele asociatiei de proprietari.
Chiar daca il gasiti nu cred ca va reusi sa rezolve ceva in conditiile in care vecina are probleme cu etnobotanicele sau alte stimulente.
Atunci cand vecina intra in transa si incepe sa bata in podea cu tot felul de lucruri din diverse motive, muzica sau altele, chemati politia. O data, de 2 ori, de 3 ori, de cate ori este nevoie. Puteti sa faceti si o sesizare la politie.
Initial contactati presedintele de asociatie ,in eventualitatea verificarii daca locatara are rude/apartinatori cu care eventual sa detaliati situatia sa solutionati cu intlegere si cu toleranta
Sunt dese astfel de cazuri in imobilele de locuit in comun,in special la persoane in etate sau care sufera de diferite afectiuni
Discutati cu vecinii,posibil zgomotele muzica se propaga din diverse alte apartamente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Robinet defect la subsolul blocului nelugigi nelugigi Bună seara! Aș dori să vă rog să mă ajutați cu un sfat, cum este de procedat intr-o problema pe care o am cu asociația de bloc! În una din nopți ... (vezi toată discuția)
Vecin deranjat _Claudiaa _Claudiaa Buna ziua! Nu obișnuiesc sa mi afișez problemele cu vecina pe un forum, dar, in cele din urma constat ca am nevoie de un sfat. Stau la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)
Rezolvare sesizare tulburarea ordinii si linistii publice eugenmarianpopa eugenmarianpopa Detin o garsoniera pe care am dat-o spre folosinta ( contract comodat). In bloc la etajul inferior locuieste o persoana in varsta care are probleme cu auzul ... (vezi toată discuția)