avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Robinet defect la subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Robinet defect la subsolul blocului

Bună seara!
Aș dori să vă rog să mă ajutați cu un sfat, cum este de procedat intr-o problema pe care o am cu asociația de bloc!
În una din nopți în luna Martie a acestui an, m-am trezit cu apa curgând pe tavan și pe peretele din tavan către pardoseala, pe partea cu țevile comune de apă și canalizare! În urma verificării pe gura de acces mi-am dat seama ca este fie o țeavă spartă fie un racord fisurat la unul din vecinii de sus! Fiind ora 4 dimineața, nu am mers să bat din ușă în ușă să văd unde e problema și ce putem face ca să remediem situația! Am ales să merg la subsol și să închid apa! Numai ca robinetul care închide apa este defect! Dacă ar ar fi curs cu un debit mare, aș fi mers din ușă în ușă, așa , am așteptat ora 7! Am găsit problema și a-aveezolvat! Un racord plesnit!
Acum am o problemă cu asociația! Din Martie am discutat cu șeful de scară ca este robinetul defect, am făcut sesizare în aplicația mobilă e-bloc.ro, și nu a-a întâmplat nimic! Doar vorbe și promisiuni! Am discutat și cu Administratorul asociației și tot așa, promisiuni! Nimic nu se schimbă! Cum este de procedat ? Ce trebuie să fac din punct de vedere legal ? Unde să merg și care e procedura? Menționez ca la ultima ședință, acum 1,5 ani , am fost trecut și ca membru în consiliul administrativ!
Vă multumesc anticipat pentru răspunsul dumneavoastră!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:15, 27 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati discutat cu cine nu trebuie.
Faceti o sesizare scrisa catre presedinte. Mergeti sa va dea numar de inregistrare. Asta pt inceput.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este grav!
Daca mai "stati de vorba:, daca "discutati si cu Administratorul" - ia incercati sa stati de vorba in scris: subsemnatul... membru al as. prop......, functia...., va informez.....
Inregistrati notificare la sediul as. de prop., luati nr. de inregistare.
Apoi, in sedinta com. ex., ce discutati acolo? Sa schimbati un robinet, tre' sa cereti voie de la Primar?
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, va rog, ce pot să fac urgent în aceasta situație? ... ioana ionescu moraru ioana ionescu moraru Bună ziua, Va rog, ce pot să fac URGENT în aceasta situație? Vecinul de la etajul superior refuza să dea accesul în baia pentru reparație țeava ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere vana... cine plateste? cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina de sub mine se plange ca i se imbiba tavanul cu apa, de la scurgerea mea de la vana. Am fost la ea, am constatat problema. Am chemat ... (vezi toată discuția)
Infiltratie apa prin podeaua locuintei otilia_aconstantinei otilia_aconstantinei Buna ziua. De ceva timp ma confrunt cu o problema drastica si nu stiu cum sa o mai scot la capat. In vara anului trecut am cumparat o casa cu etaj , ... (vezi toată discuția)