avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rezolvare sesizare tulburarea ordinii si linistii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rezolvare sesizare tulburarea ordinii si linistii publice

Detin o garsoniera pe care am dat-o spre folosinta ( contract comodat).
In bloc la etajul inferior locuieste o persoana in varsta care are probleme cu auzul ( poarta aparat auditiv si nu aude cand vorbesti langa el) dar si psihice.
Aceasta persoana reclama in mod repetat si nefondat la 112 faptul ca de la garsoniera pe care am dat-o spre folosinta se tulbura ordinea si linistea publica in bloc.
Agentii sectiei de politie sau deplasat la fiecare sesizare indiferent de ora din nopate si chiar daca nu se auzea nici un zgomot au batut la usa pana au trezit persoana care locuieste in garsoniera dat -a spre folosinta.
Ultima interventie a fost la 12 nopaptea si desi nu se auzea nici un zgomot au batut in usa pana a trezit locatarul ca sa-l intrebe daca a facut zgomot, ba l-a invitat si pe reclamant sa intre in apartament si sa se convinga ca este o singura persoana nu 20 cum a reclamat si ca nu se aude muzica.

Am solicitat sectiei de politie nr 13 de care apartin sa -l sanctioneze contraventional pentru fiecare reclamatie nefondata si sa nu mai deranjeze la ore tarzi din nopate daca nu se aude nici un zgomot din imobil dar fara nici un rezultat.
Ultima oara amfost in audienta la comandant ,dar fara efect...tot pe mine ma cheama sa dau declaratie.
Ce pot sa fac,unde trebuie sa escaladez a.i sa nu mai fie deranjata fara motiv persoana care locuieste in apartamentul dat spre folosinta.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 11 August 2015
Este o situatie delicata generata de problemele cotidiene cauzate de traiul in comun,unde locuiesc persoane de diferite varste,cu diferite ocupatii,cu diferite afectiuni
Initial incercati sa contactati presedintele de asociatie,poate cunoaste rude/apartinatori ai vecinului care sesizeaza si reclama diferite aspecte care il deranjeaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma confrunt cu o problema de cel puțin 3 ani. locuiesc ... Alina Carmen Alina Carmen Bună ziua! Ma confrunt cu o problema de cel puțin 3 ani. Locuiesc intr o garsoniera, et 3 și deasupra ( et.4) exista un proprietar care a închiriat ... (vezi toată discuția)
Vecin cu halucinatii mogadaniel2000 mogadaniel2000 Buna ziua? Vecina care locuieste deasupra mea are halucinatii auditive de ceva timp. Totul a inceput intr-o zi cand mi-a pus in cutia postala prin care imi ... (vezi toată discuția)
Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)