avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate inrgidion

Activitate inrgidion

Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine acest aspect si va rog sa-mi spuneti daca aceste produse pot fi comercializate doar pe internet cu codul caen aferent-4791. Va multumesc.
Răspuns la discuția Infiintare PFA - Ghid practic
Va multumesc dle Manea
Si daca este de o valoare mai mica de 1800, dar il folosesc mai multi ani - logic- mai trebuie amortizat sau il pot scadea in luna in care l-am achizitionat?#-o
Va multumesc dle David, dar citisem deja articolul si totusi mai am nelamuriri. Poate ma puteti ajuta daca va intreb concret: pana la ce limita imi pot deduce o cheltuiala cu un produs care are legatura cu activitatea prestata si pe care nu trebuie sa-l amortizez? (de exemplu un calculator, o piesa de mobilier, etc.)...Sau mai clar, sunt obligata sa-mi amortizez un calculator spre exemplu, indiferent de costul sau? Nu reusesc sa gasesc concret scris undeva vis-a-vis de aceasta limita... Astept raspunsul dvs cu interes. Va multumesc.
sad a scris:

Este foarte interesant si binevenit articolul. Asteptam cu interes partea a doua a ghidului si de ce nu un asemenea ghid pentru intreprinderile individuale si intreprinderile familiale.

...De acord cu dvs...Si eu am o intreprindere individuala si ma intereseaza unele aspecte pe care nu le-am gasit in legislatie, cum ar fi de exemplu care sunt cheltuielile deductibile. Daca ma poate ajuta cineva, as fi foarte recunoscatoare. Va multumesc anticipat!