Buna ziua, am sa relatez mai pe scurt situatia mea:
Masina mea stationata regulamentar a fost lovita in septembrie 2015 de catre o doamna imprudenta, avand pagube insemnate (dauna totala). Dauna estimata de catre mecanic e de 29700 de lei. Dupa 3 luni de tergiversari, societatea de asigurari a vinovatei, city insurance, mi-a respins dosarul de dauna. I-am actionat in instanta, atat societatea , cat si vinovata de producerea accidentului. Instanta a incuviintat efectuarea unei expertize care sa faca lumina in acest caz, problema e ca expertul tine partea firmei de asigurare, afirmand in expertiza ca cele doua masini nu au fost implicate in acelasi accident. Acest expert a amanat cu 3 luni efectuarea expertizei, iar acum nu raspunde la obiectiunile formulate de catre avocata mea si incuviintate de catre instanta. Sunt hotarat sa cer incuviintarea unei contraexpertize. Individul imi cere suma de 4200 de lei, reprezentant costul expertizei. Ce masuri pot sa iau impotriva acestui expert, exista posibilitatea sa-l actionez in instanta dupa ce procesul se finalizeaza ? Nici macar valoarea masinii nu a calculat-o corect, din punctul meu de vedere, el tine clar partea societatii de asigurare....