avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate mex88

Activitate mex88

Răspuns la discuția reclamatie
Țin să precizez că suntem familii cu copii mici ( 1-3 ani) și ne este foarte dificil să ne descurcăm in aceste condiții in această perioadă. Avaria este deja de o săptămână.

Ps: decizia de a opri furnizarea apei calde si reci s-a facut "pe vorbe", nimic scris.

Pps: am apelat la acest forum pentru a găsi o soluție la problema mea. Rog persoanele care nu au o soluție, să se abțină de la comentarii inutile. Vă mulțumesc
Discuție reclamatie
Buna ziua,

Situatia se prezintă in felul următor:

Există o avarie la o conductă de apă rece de pe stradă. Apa Nova a venit, a văzut și a spus că e conducta blocului și că blocul trebuie să plătească reparația și pierderile. Mai marii blocurilor ( sunt 4 blocuri afectate de această avarie) au decis că până se rezolvă avaria să primim apă caldă și rece, cu porția, 3 ore dimineață și 3 ore seara.

Întrebarea este:

Unde pot reclama faptul că sunt lipsit de apă rece si caldă? Nu mă pot spala, nu pot folosi toaleta etc.

Vă mulțumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna seara,

Intervin cu o intrebare cu privire la acest subiect. Zilele trecute, am primit catre Asociatia de Proprietari o somatie din partea Politiei Locale prin care ni se cerea ca "in maxim 24 ore sa indepartam turturii de gheata formati la nivelul acoperisului imobilului/constructiei si sa curatam zapada depusa si gheata formata, de pe trotuarele aferente imobilelor unde domiciliaza sau isi desfasoara activitatea, astfel incat traficul pietonal sa se desfasoare in conditii normale. La imobilele in care la parter functioneaza societati comerciale, magazine sau prestatori de servicii, obligatiile mentionate revin acestor unitati pe timpul functionarii acestora".

Asociatia a angajat o firma pentru a curata zapada depusa pe acoperisul blocului, iar administratorul a precizat ca asociatia va plati costul acestei operatiuni.

Avand in vedere precizarea din somatia primita de la Politia Locala: "La imobilele in care la parter functioneaza societati comerciale, magazine sau prestatori de servicii, obligatiile mentionate revin acestor unitati pe timpul functionarii acestora" va rog sa imi spuneti daca locatarii sunt obligati sa plateasca costul acestei operatiuni, sau aceasta obligatie revine agentilor economici de la parterul blocului? Am avut o discutie in contradictoriu cu administratorul si cu presedintele asociatiei pe aceasta tema.

Va multumesc.

Buna ziua,

Recent am achizitionat un apartament si am observat ca cel putin pe scara unde locuiesc eu, sunt probleme cu administratorul, in sensul in care nu se ocupa de sesizarile facute de catre locatari. De exemplu, la intrarea din spate a blocului, s-a infiltrat apa si a cazut tencuiala interioara a peretelui. Administratorul a fost informat de acest lucru din vara, insa nu a facut nimic nici pana acum. De asemnea, exista o problema cu lista de intretinere, care este furata in aceeasi zi in care este afisata. Am informat administratorul de acest lucru, a spus ca stie si ca nu are ce sa faca. Am sugerat sa se achizitioneze un nou panou (cu incuietoare sau lacat) pentru afisarea listei, a fost de acord, insa nici pana acum nu a cumparat panoul. Mai sunt si alte probleme (achizitie si montare burlane pentru acoperisul blocului, renovare scara si anexe subsol, inlocuire becuri pe scara) de care a fost informat, insa nici de acestea nu s-a ocupat.

As dori sa ma ajutati cu informatii cu privire la modul in care pot proceda mai departe pentru a putea rezolva aceste probleme si a locui intr-o scara cat de cat civilizata.

Va multumesc.