avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme Administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme Administrator

Buna ziua,

Recent am achizitionat un apartament si am observat ca cel putin pe scara unde locuiesc eu, sunt probleme cu administratorul, in sensul in care nu se ocupa de sesizarile facute de catre locatari. De exemplu, la intrarea din spate a blocului, s-a infiltrat apa si a cazut tencuiala interioara a peretelui. Administratorul a fost informat de acest lucru din vara, insa nu a facut nimic nici pana acum. De asemnea, exista o problema cu lista de intretinere, care este furata in aceeasi zi in care este afisata. Am informat administratorul de acest lucru, a spus ca stie si ca nu are ce sa faca. Am sugerat sa se achizitioneze un nou panou (cu incuietoare sau lacat) pentru afisarea listei, a fost de acord, insa nici pana acum nu a cumparat panoul. Mai sunt si alte probleme (achizitie si montare burlane pentru acoperisul blocului, renovare scara si anexe subsol, inlocuire becuri pe scara) de care a fost informat, insa nici de acestea nu s-a ocupat.

As dori sa ma ajutati cu informatii cu privire la modul in care pot proceda mai departe pentru a putea rezolva aceste probleme si a locui intr-o scara cat de cat civilizata.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:27, 13 Ianuarie 2017
Discutati toate problemele cu presedintele asociatiei, nu cu administratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)
Reparatie burlan alex_2 alex_2 Buna ziua. Stau intr-un bloc din sect 2, nu este monument istoric sau alt statut special, dar aproape tot S2 este zona protejata, inclusiv blocul. Avem o ... (vezi toată discuția)
Acord societate comerciala-asociatii locatari alex_16mai alex_16mai Buna ziua! Am o firma care si-a propus sa vina in ajutorul locatarilor de bloc care sunt bombardati de tot felul de reclame lipite pe usi si geamuri, in scara. ... (vezi toată discuția)