avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate Loryley

Activitate Loryley

Bună ziua. Fiica mea împlinește 16 ani în luna august si ar vrea să se căsătorească anul acesta. Care e procedura si cât timp durează. Vă mulțumesc.
Vă mulțumesc mult.
Copilul s-a născut în Austria și are domiciliul în Viena. dar pe pasaport la rubrica...domiciliu....scrie cluj, tatăl copilului având domiciliul în județul cluj.
Buna seara. Am si eu o întrebare. Locuiesc în Austria, am avut o relație cu cineva din care rezultă si un copil . Tatăl copilului a plecat în Germania. In luna martie copilul împlinește un an si trebuie schimbat pasaportul, cum se procedează în acest caz când tatăl copilului nu cooperează, iar copilul poartă numele lui. Vă mulțumesc.
Multumesc. Dar dacă vreau să poarte numele meu trebuie să trec pe numele meu de dinainte de căsătorie. ?
Buna ziua. Am si eu o întrebare, o rugăminte....Sânt intr-o situație delicată, sotul meu e decedat de 5 ani, iar eu am o relatie de 1 an cu un barbat care încă nu e divorțat legal. Acum eu sant însărcinată, urmând ca peste două luni să nasc. Ce nume de familie poate avea copilul in cazul acesta ? Eu port numele fostului sot decedat. Va multumesc.