avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate zumagoo15

Activitate zumagoo15

Discuție GDPR
Buna ziua,
In primul rand vreau sa imi cer scuze, daca am postat intreabarea in forumul gresit,dar nu am gasit locul potrivit pentru intrebarea mea. As dorii sa stiu ce pot face daca compania de comunicatii Telekom Romania, au folosit ABUZIV, datele mele personale, CNP-ul, seria etc, pentru a creea un contract ! Lucrez si eu intr-un partener Telekom romania, si am observat cererea de a creea un contract de la departamentul de relatii cu clienti, fara ca eu sa fiu de acord cu acel contract, sau sa existe o comunicare ( apel inregistrat, interesul meu de a avea acel contract ) , am facut si sesizare catre Telekom Romania , in care ei nu au inteles gravitatea situatiei , ca au folosit datele mele personale pentru a creea un contract de care eu nu am fost de acord ( abonament de telefonie mobila , care a trebuit sa ajunga prin curier contractul si l-am refuzat , dar am dovezile ca contractul a fost facut fara acordul meu ) As dorii sa stiu ce pot face in situatia asta ? Unde pot sa depun o reclamatie legala si daca as castiga . Multumesc mult .
Răspuns la discuția Executare silita
Am doar calculatorul pe numele meu . Daca nu o sa il am in casa in momentul in care o sa vina , n-au ce sa faca , nu ?
Si de unde isi pot da seama ca e acelas calculator care l-am cumparat :)
Buna ziua . Am o intrebare in privinta executarii silite . Am primit o scrisoare prin care mi se adreseaza plata catre banca a sumei restante , daca nu vor depune dosarul in istanta si vor continua cu executarea silita . Intrebarea mea este urmatoarea ;
In momentul de fata singurul lucru care este pe numele meu este un Calculator cumparat in 2013 , cand se va continua cu executarea silita , cum pot sa evit de a imi lua calculatorul , sau daca au cum sa il ia , sa dovedeasca ca asta e ala care l-am cumparat atuncia .
Cum as putea sa evit executarea silita ? Daca as achita o suma de bani , se poate amana ?
Nu lucrez de aproape 1 an jumatate si nu am de unde sa platesc ..
Si ma intereseaza in primul rand .. ce pot lua din casa ? Dinafara de calculatorul acesta nu am nimica pe numele meu .