avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate GDPR
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

GDPR

Buna ziua,
In primul rand vreau sa imi cer scuze, daca am postat intreabarea in forumul gresit,dar nu am gasit locul potrivit pentru intrebarea mea. As dorii sa stiu ce pot face daca compania de comunicatii Telekom Romania, au folosit ABUZIV, datele mele personale, CNP-ul, seria etc, pentru a creea un contract ! Lucrez si eu intr-un partener Telekom romania, si am observat cererea de a creea un contract de la departamentul de relatii cu clienti, fara ca eu sa fiu de acord cu acel contract, sau sa existe o comunicare ( apel inregistrat, interesul meu de a avea acel contract ) , am facut si sesizare catre Telekom Romania , in care ei nu au inteles gravitatea situatiei , ca au folosit datele mele personale pentru a creea un contract de care eu nu am fost de acord ( abonament de telefonie mobila , care a trebuit sa ajunga prin curier contractul si l-am refuzat , dar am dovezile ca contractul a fost facut fara acordul meu ) As dorii sa stiu ce pot face in situatia asta ? Unde pot sa depun o reclamatie legala si daca as castiga . Multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 22:58, 11 August 2018


Buna seara,

Plangerile de genul acesta se depun la ANSPDCP la registratura sau online pe dataprotection.ro. Dansii decid ce si cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo procedura prin care acesta situație cu telekom se poate remedia? Gabitulici Gabitulici Bună seara, Va cer o parere în privința unei situații cu care părinții mei se confrunta de sase luni, privitoare la un contract cu Telekom. Părinții ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a fost sunat de un reprezentant vodafone ... Mimig81 Mimig81 Bună ziua! Tatăl meu a fost sunat de un reprezentant Vodafone in legatura cu un contract de telefonie mobila, mai precis o portare de la telekom la ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)