Buna ziua . Am o intrebare in privinta executarii silite . Am primit o scrisoare prin care mi se adreseaza plata catre banca a sumei restante , daca nu vor depune dosarul in istanta si vor continua cu executarea silita . Intrebarea mea este urmatoarea ;
In momentul de fata singurul lucru care este pe numele meu este un Calculator cumparat in 2013 , cand se va continua cu executarea silita , cum pot sa evit de a imi lua calculatorul , sau daca au cum sa il ia , sa dovedeasca ca asta e ala care l-am cumparat atuncia .
Cum as putea sa evit executarea silita ? Daca as achita o suma de bani , se poate amana ?
Nu lucrez de aproape 1 an jumatate si nu am de unde sa platesc ..
Si ma intereseaza in primul rand .. ce pot lua din casa ? Dinafara de calculatorul acesta nu am nimica pe numele meu .
Am doar calculatorul pe numele meu . Daca nu o sa il am in casa in momentul in care o sa vina , n-au ce sa faca , nu ?
Si de unde isi pot da seama ca e acelas calculator care l-am cumparat :)
Atata timp cat dvs nu aveti nici o proprietate ( mobila sau imobila ) , executorul nu va avea ce executa ( calculatorul nu intra in astfel de bunuri executate deoarece nu poate fi demonstrat ca este in proprietatea dvs ) . In schimb , problema se va agrava in timp , cand valoarea creantei va creste exponential ( dobanzi , penalitati , costuri de executare ) si o sa va treziti ca pentru un credit de 1000-1500 lei o sa trebuiasca sa returnati 4-5000 lei ! Problema o sa apara atunci cand o sa reusiti sa va angajati , din nou , iar venitul venitul dvs va fi supus executarii .
Amenda ratc
Zumago15
Buna ziua . Astazi am primit o amenda de la RATC ( Proces Verbal facut , firmat de mine cu toate datele ) . Din cate am inteles amenda este de 100 pe loc sau ... (vezi toată discuția)