avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate Agripina1

Activitate Agripina1

daca un judecator de camera preliminara anuleaza ordonanta procurorului si dispune inceperea urmariri penale trimitand dosarul la parchet si precizand ceea ce trebuie anchetat la cine ajunge dosarul la acelasi procuror?si in cazul in care procurorul nu efectueaza cercetarile precizate de judecator ce pot face?
Răspuns la discuția intrebare
in curte lui face ce vrea asta a fost rasponsul unde ma pot adresa
Discuție intrebare
este legal ca un vecin sa monteze o camera de filmat pe casa lui dar de fapt nu monitorizeaza curtea lui ci camera este montata in asa fel incat sa -mi filmeze toata curtea mea eu abia azi am observat daca nu este legal cui ma pot adresa
Discuție intrebare
este legal ca unul din vecini sa dea gardul jos dintre noi si sa puna altul fara sa ma instiinteze si acest lucru sa l faca atunci cand la mine nu era nimeni acasa a intrat la mine in curte si chiar imi lipsesc si multe lucruri am chemat politia si am fost indrumata sa merg sa depun plangere impotriva acestui vecin ce pot spune in plangere violare de domiciliu si furt unde ma pot adresa parchetului?mentionez ca cei care au dat gardul jos nu sunt proprietari locuiesc fara forme legale aici
Răspuns la discuția fapta penala
cum fac dovada ca se cere expertiza semnaturii si chiar fiica mea a semnat-o daca declara politistul ca a scris o fiica mea si am semnat o eu procurorul poate refuza expertiza semnaturii judecatorul de camera preliminara cere sa fie audiat politistul si sa si motiveze de ce a lasat o alta persoana sa scrie declaratia si n a scris o el am inteles ca acea declaratie trebuia scrisa de persoana anchetata sau de organul de cercetare penala
Discuție fapta penala
faptul ca un politist care se ocupa de ancheta unui dosar penal a lasat sa scrie declaratia o alta persoana decat cea care era acuzata este aceasta o fapta penala persoana in cauza a recunoscut ca nu ea a scris ci fiica acesteia poate patii ceva politistul deoarece judecatorul de camera preliminara a trimis cauza la parchet si unul din lucrurile care se impun este acela de a fi audiat si politistul.eu si fiica mea putem fi acuzate dar politistul faptul ca a scris fiica mea si nu eu s a trimis dosarul la parchet si scrie ca suntem urmarite penal sub aspectul savarsirii infractiunilor prev.de art.320 si 323 din cp ce putem patii?
Discuție expertiza
cine si unde se face expertiza criminalistoca a unei semnaturi
Răspuns la discuția desfintare ordonanta
cand am facut prima plangere penala am solicitat si o expertiza criminalistica a scrisului dosarul se clasase si la camera preliminara judecatorul spune ca trimite cauza la parchet ptr inceperea urmariri penale asta inseamna ca ne a aprobat si aceasta proba cine o v a plati si daca eu trebuie s o platesc cine ma va instiinta
Răspuns la discuția desfintare ordonanta
cum aflu care sunt dispozitiile judecatorului de camera preliminara primesc hotarare acasa ///
Discuție expertiza
cat ar costa o expertiza criminalistica a scrisului/////