avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... desfintare ordonanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

desfintare ordonanta

Care sunt urmatorii pasi de urmat acum daca am avut un proces de anulare a ordonantei procurorului si judecatorul mi a admis plangerea si spune ca trimite cauza la parchet ptr inceperea urmariri penala si a completari cercetarilor.Trebuie sa primim hotararea acasa sau se trimite dosarul la parchet si cei de acolo ne vor anunta, cum se procedeaza////
Cel mai recent răspuns: Agripina1 , utilizator 23:10, 27 Mai 2017
Se trimite cauza la procuror.
Mai trebuie sa stiti ca dispoziţiile judecătorului de cameră preliminară sunt obligatorii pentru organul de urmărire penală.
cum aflu care sunt dispozitiile judecatorului de camera preliminara primesc hotarare acasa ///
Daca nu o primiti, mergeti si solicitati consultarea dosarului de UP.
cand am facut prima plangere penala am solicitat si o expertiza criminalistica a scrisului dosarul se clasase si la camera preliminara judecatorul spune ca trimite cauza la parchet ptr inceperea urmariri penale asta inseamna ca ne a aprobat si aceasta proba cine o v a plati si daca eu trebuie s o platesc cine ma va instiinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polițistul de caz și procurorul ignoră o hotărâre judecătorească. poate fi considerat acest fapt infracțiune sau nu este sancționat de legea penală? barandaniel barandaniel buna ziua daca politistul \"judiciar\" emite ordonanta de politist prin care anuleaza dispozitiile judecatorului care claseaza ordonanta de neincepere a UP si ... (vezi toată discuția)
Infirmarea solutiei de clasare George915 George915 Buna dimineata. Am facut o plangere penala care prima data a fost clasata de procuror din rea-credinta, ulterior fiind retrimis dosarul de catre judecatorul de ... (vezi toată discuția)
Inceperea judecății Narcisa_ Narcisa_ Parchetul a emis ordonanta de clasare, iar judecatorul de camera preliminara a desfintat ordonanta (art. 341 cpp) în vederea completării urmăririi ... (vezi toată discuția)