Buna dimineata. Am facut o plangere penala care prima data a fost clasata de procuror din rea-credinta, ulterior fiind retrimis dosarul de catre judecatorul de camera preliminara spre completarea urmaririi penale. Intre timp a preluat un alt procuror dosarul respectiv si a clasat la randul lui cauza, tot din rea-credinta. Am facut iar plangere impotriva ordonantei de clasare care de aceasta data a fost infirmata de catre prim procuror. Am citit ca in maxim 3 zile trebuie trimis dosarul catre judecatorul de camera preliminara dar au trecut aproape 2 saptamani si nu imi gasesc numele aparand pe portalul instantelor de judecata...am fost la Arhiva si nu au gasit dosarul...ce pot face daca au dorit nulitatea din rea credinta? Pot face plangere impotriva ordonantei de clasare,la judecatorul de camera prelim. daca inca ma aflu in termen legal?
Ati formulat deja plangere impotriva ordonantei si vi s-a admis, nu mai aveti cum sa formulati alta plangere.
Mergeti la Parchet sa va interesati daca a plecat dosarul sau ce s-a intamplat.
Dar legea spune ca dupa infirmare, in termen de cel mult 3 zile dosarul trebuie trimis, sub sanctiunea nulitatii...ce rost mai are daca il trimit acuma?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Ati formulat deja plangere impotriva ordonantei si vi s-a admis, nu mai aveti cum sa formulati alta plangere.
Mergeti la Parchet sa va interesati daca a plecat dosarul sau ce s-a intamplat.