Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Persoana decedata in spital care are doar un fiu care este casatorit. La momentul decesului fiul persoanei nu se afla in tara si nu poate reveni deoarece este intr-o misiune ce nu permite sa revina in tara pana la finalizarea ei. Cum poate proceda nora pentru a-si putea inmormanta soacra deoarece in acest moment nu i se permite acest lucru.
Care sunt pasii ce trebuiesc urmati si ce documente sunt necesare pentru ca o companie din Romania sa poata angaja un student dintr-o tara non-UE, ce are permis de sedere si de munca pe teritoriu Romaniei?
Bună seara. Va rog sa ma ajutati cu următoarea problema. Acum 4 ani am achiziționat un imobil intr-un bloc cu 1 etaj + mansardă. Apartamentul se afla la mansardă
Acum în urma ninsorilor am realizat ca avem probleme la acoperiș. Atât la marginea acoperișului unde se formează țurțuri și unde se aduna apa care se prelinge pe pereți si se si infiltreaza cat și în zona geamurilor din mansarda. În mod normal acoperișul se afla încă în garanție dar atât vecinii, cat și constructorul nu doresc sa se implice spunând ca problema trebuie rezolvata de noi. Va rog sa ma ajutati cu răspunsuri la următoarele întrebări; dacă acoperișul este în garanție ce pași trebuie sa fac ?
2. Dacă acoperișul/mansarda nu mai este în garanție eu ca proprietar trebuie sa fac toate reparațiile? Vecinii spun ca nu este bun comun atât timp cat doar eu beneficiez de el și pt.reparații sau acces la acoperiș ar trebui sa intre în apartamentele celor de la mansardă.
Sper ca am fost suficient de clara pentru ca nu știu de unde sa încep și sunt disperata. Am pereții plini de apa și deja a început sa apara mucegaiul.
Va mulțumesc anticipat pt.raspuns