avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana decedata in spital
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana decedata in spital

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Persoana decedata in spital care are doar un fiu care este casatorit. La momentul decesului fiul persoanei nu se afla in tara si nu poate reveni deoarece este intr-o misiune ce nu permite sa revina in tara pana la finalizarea ei. Cum poate proceda nora pentru a-si putea inmormanta soacra deoarece in acest moment nu i se permite acest lucru.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:22, 19 Aprilie 2022
Fiul sa incheie procura autentificata in favoarea sotiei care sa poata desfasura demersurile aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare la renuntare la mostenire? sch sch Dupa deschiderea succesiunii de la tata, sora face renuntare la mostenire care ii revine fratelui casatorit. Intentia acestui gest e ca, in contrapartida, ... (vezi toată discuția)
Dipozitie testamentara marilena draganescu popescu marilena draganescu popescu soacra mea a fost casatorita de doua ori .Din prima casatorie ,socrul meu,decedat ulterior a avut un fiu,Din cea de a doua casatorie ,sotul soacrei mele ... (vezi toată discuția)
Dezmostenire parveronica parveronica buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti cum este mai bine sa procedez, intr-o delicata si trista situatie de familie, care ma forteaza sa iau decizii grele: am un ... (vezi toată discuția)