Multumesc pentru raspuns. Trebuie sa aflu istoricul acelui teren, oricum in notificarea primita de catre respectiva persoana printr-un avocat, ne someaza ca in saptamana viitoare sa ridicam respectiva constructie si sa parasim terenul:))
La ce ne putem astepta in cazul acesta. Oricum o dau in judecata pentru "hartuire", ca asta pana la urma este. Cu multumiri.
Cred ca nu m-am facut inteleasa... E vb de un tratament si niste investigatii, pe care dir.(asociat unic al firmei) le-a facut si vrea sa le treaca pe cheltuieli.Se poate?
Multumesc pentru raspunsul prompt. Ea nu a fost pusa in posesie pe acel teren si daca ar fi mai multe....de spus...terenul si imobilul SC este la o alta adresa fata de ceea ce i s-a atribuit persoanei respective( o alta strada, alt nr.) dar aceasta doreste acest teren pentru ca nu poate fi pusa in posesie pe terenul care l-a detinut si solicita un teren alaturat( cel al SC). Sper ca m-am facut inteleasa. Multumiri
O SC a cumparat un imobil al unei alte SC.Terenul pe care se afla imobilul este luat in folosinta si se platesc taxe si impozite pe teren si cladire. Acum o X persoana revendicat un teren-imobil (3000 mp) si Primaria a puso in posesie doar cu o mica parte dintre acestea. Persoana X solicita ca despagubire terenul acestei SC. Drept ptr. care Primaria nu a somat SC ca ar avea proprietari si nici ca trebuie eliberat terenul. Respectiva persoana X a facut un PV la un executor judecatoresc de constatare unilaterala preluare imobil pentru respectiva parte ce i s-a dat c. dispozitiei Primarului. S-a primit o notificare din partea respectivei(semnata de un avocat) ca sa eliberam terenul si constructia. Intrebarea mea este ce se poate face in acest caz.care sunt demersurile care trebuie facute. Avea ea dreptul la terenul asta?
Da. Un asociat unic-administrator poate fi directorul societatii in baza unui contract individual de munca inregistrat la ITM. Eu am un caz si l-am inregistrat in febr.2008.Cele de la ITM nici nu stiu pe ce lume traiesc, sunt ametite. Cand am fost sa depun cim se intrebau daca il pot inregistra..si una care citise legea din 2007, a spus ca DA. Asa ca se poate.
Buna. Am tot citit aici pe forum si am ajuns la concluzia ca parerile sunt impartite. Am un caz" o firma x care are nevoie de muncitori zilieri-sezonieri". Care este forma legala de a le incheia cc de prestari servicii sau conventie civila? Are cineva un model de contract civil de prestari servicii.Din cate stiu conventia civila ca orele prestate/zi trebuie sa fie sub 2 ore. Ne poate lumina cineva cu un raspuns concret, cf legilor in vigoare?