avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decont servicii medicale private?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decont servicii medicale private?

Asociat unic(Director) al unei SC se pot deduce pe baza de factura si chitanta serviciile medicale private?
Cel mai recent răspuns: elisabety_73 , utilizator 10:26, 5 Octombrie 2008
Potrivit Codului fiscal art. 21 alin. 3 lit. k au deductibilitate limitata numai cheltuielile cu primele de asigurare voluntara de sanatate, in limita unei sume reprezentand echivalentul in lei a 200 euro intr-un an fiscal pentru fiecare participant; In lipsa mentiunii cheltuielilor aratate de dv. in categoria cheltuielilor deducxtibile sau cu deductibilitate limitata, cheltuiielile cu . servici medicale private nu pot fi deduse
Cred ca nu m-am facut inteleasa... E vb de un tratament si niste investigatii, pe care dir.(asociat unic al firmei) le-a facut si vrea sa le treaca pe cheltuieli.Se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii fac. platite de angajator celineceline celineceline Se platesc contributii CAS, CASS și Somaj pentru contributiile la pilonul III achitate de anagajator in numele angajatului ? (vezi toată discuția)
Deducere asigurare cristian_conea cristian_conea Am incheiat anul acesta o [b]POLITA DE ASIGURARE DE VIATA LEGATA DE FONDURI DE INVESTITII - Tarif Z10R[/b] (asigurare + economisire) si mi s-a spus ca primele ... (vezi toată discuția)
Deducere contributie asigurare privata de sanatate vlad.aurelia vlad.aurelia Va rog sa-mi spuneti daca cineva cunoaste mai multe amanunte despre posibilitatea deducerii asigurarii private de sanatate pentru salariati si modul de ... (vezi toată discuția)