avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Activitate Hoop

Activitate Hoop

Răspuns la discuția Nerespectarea programul de vizita
Fetita are 13 ani....hotararea de divort este de acum 7 ani...si ce dovezi sa am????....sms.uri d-ale fostuluu sot si cam atat....
Buna ziua...va rog sa ma ajutati!!!
Sunt divortata de 7 ani si fetita mea a ramas in grija fostului sot eu avand drept de vizita primul si al 3-lea wek.end din luna.Copilul din spusele tatalui nu mai doreste sa vina la mine drept urmare nu am mai vazut-o de mai bine de 2 ani!!!!I-am cerut in nenumarate randuri sa vina cu fata el personal sa o vad daca nu vrea sa vina singura dar mi-a raspuns scurt ca fata nu vrea sa auda de mine!Am un al doilea copil de 2 ani si 2 luni si i-am propus fostului sot sa vina cu fata sa isi cunosca fratiorul la care raspunsul lui a fost ca fata lui nu are nici un frate vitreg si nu vine niciunde!!!...cum as putea proceda sa imi vad copilul????...Va multumesc
Răspuns la discuția Pensia de intretinere
Va multumesc din suflet...eu nu imi pot vedea fetita pe motiv spus de tatal ei ca NU VREA...oare pot face ceva in cazul acesta?..fetita are 13 ani si am dreptul prin hot.judecatoreasca sa o iau primul si al 3-lea wek.end dintr-o luna lucru care nu s-a mai intamplat de ani...
Buna ziua...va rog sa ma ajutati cu un sfat..Am divortat in urma cu 7 ani si in urma div fetita mea a ramas la fostul meu sot.Am platit pensia de intretinere 2 ani apoi am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati..Ulterior am nascut un baietel care acum are 2 ani..Fostul sot mi-a facut plangere penala pentru neplata pensiei..Eu am dat declaratie la politie ca nu am avut posibilitatea financiara sa ii mai platesc,am dus chitantele care divedesc ca,atunci cand am muncit i-am platit...Cu toate astea s-a inceput urmarirea penala...oare ce mai pot face acum?.Am luat adeverinte care dovedesc ca nu am posibilitati financiare,nu am loc de munca,terenuri sau alte averi...am un copil mic si sotul meu are un salariu de 500 ron din care supravietuim cu greu.Am inceput sa ii dau alocatia baiatului ca alti bani nu am de unde...Am uitat sa precizez ca am din urma de dat suma de 48 de mil restant...Oare ce se poate intampla??..Va multumesc anticipat!