In urma cu 3 ani am achizitionat o garsoniera, intr-un bloc nou. La doar cateva luni dupa ce ne-am mutat, in baie a inceput sa picure apa. La semnalarea problemei catre dezvoltator, s-a constatat existenta unor probleme cu izolatia blocului. Am fost asigurati ca problema s-a rezolvat prin inlocuirea coloanei de apa pluviala.
De atunci insa, problema a persistat, si la fiecare ploaie mai intensa, ne confruntam cu apa pe tavanul din baie. Asociatia de proprietari sustine ca o firma a venit sa rezolve problema de fiecare data, insa nu stiu de ce picurarea reapare.
Ne puteti sfatui asupra pasilor de urmat? Care sunt prevederile legii in aceasta situatie?
Am achizitionat o garsoniera exact acum 2 ani. Dupa nici cateva luni, cand ploua se umezeau peretele fals din baie in zona oglinzii precum si tavanul fals.
Dezvoltatorul nu a putut identifica problema, spunand ca doar a inserat o alta teava de diametru mai mic pe cea existenta. Mentionez ca in zona baii sunt tevile pluviale, precum si tevile menajere.
Dezvoltatorul nu ne-a prezentat niciun proces verbal de expertiza a unei firme asupra problemei.
Astazi in urma topirii zapezii tavanul e ud pe o suprafata consistenta, precum si in zona oglinzii si este si patat de atata apa.
Daca problema nu s-a rezolvat in 2 ani de zile, pot da in judecata dezvoltatorul si sa cer daune morale in instanta?
Va stau la dispozitie si pentru alte intrebari. Va rog sa ma ajutati.