avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apa in baie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apa in baie

Salutare comunitate,

Am achizitionat o garsoniera exact acum 2 ani. Dupa nici cateva luni, cand ploua se umezeau peretele fals din baie in zona oglinzii precum si tavanul fals.

Dezvoltatorul nu a putut identifica problema, spunand ca doar a inserat o alta teava de diametru mai mic pe cea existenta. Mentionez ca in zona baii sunt tevile pluviale, precum si tevile menajere.

Dezvoltatorul nu ne-a prezentat niciun proces verbal de expertiza a unei firme asupra problemei.

Astazi in urma topirii zapezii tavanul e ud pe o suprafata consistenta, precum si in zona oglinzii si este si patat de atata apa.

Daca problema nu s-a rezolvat in 2 ani de zile, pot da in judecata dezvoltatorul si sa cer daune morale in instanta?


Va stau la dispozitie si pentru alte intrebari. Va rog sa ma ajutati.

Va multumesc,
Catalin
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:12, 19 Ianuarie 2017
Bineinteles ca aveti dreptul prevazut si garantat de Legea Fundamentala,de acces neingradit la justitie,dar,atentie ca si dv in calitate de reclamant va revine obligatia sa probati in conditiile legii acuzatia
pentru dovedirea obiectului actiunii este necesar sa depuneti sau sa solicitati instantei proba cu inscrisuri respetiv expertiza tehnica care sa concluzioneze asupra factorului generator al deficientei
Expertiza urmeaza sa o suporte cel care o solicita,care in cazul in care instanta admite actiunea si dispune solutie favorabila reclamantului,acesta poate solicita recupera c/v expertiza prin actiune separata
Daca intentionati sa solicitati daune morale,va trebui sa prezentati instantei probe rezonabile care sa justifice cuantumul acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! stau la un bloc cu 4 etaje construit prin 77, din ... cmioan cmioan Buna ziua! Stau la un bloc cu 4 etaje construit prin 77, din Bucuresti. De o saptamana am o disputa cu vecinul de sub mine, eu stand la etajul 1. Initial ... (vezi toată discuția)
Inundatie de la vecini norby2 norby2 Buna ziua . De cateva zile bune vecina de deasupra ne inunda incontinuu . Cum sa spun . O mare parte din perete e ud, curge apa din tavan si a ajuns sa se faca ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! ma inunda vecina! marysa marysa Buna ziua, Ne-am cumparat un apartament la parter in urma cu doi ani, iar vecina de la etajul I ne inunda in mod repetat. Probabil inunda de mult timp, dar ... (vezi toată discuția)