avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate gabinuno

Activitate gabinuno

Răspuns la discuția certificat fiscal auto refuz
multumesc mult ,pot sa va intreb daca dureaza mult un astfel de proces si daca am sansa sa fiu refuzat sa mi inmatriculez masina dobandita
buna ziua ,am cumparat o masina second cu numere rosii de la cineva din judetul alba,localitatea aiud,mentionez eu sant din baia mare,numere care au fost scoase in data de 27 decembrie 2016,cu valabilitate pina in 25 ianuarie 2017,la cumparare ,domnul din aiud nu mi a oferit certificat fiscal,nu a trecut o la primarie ,el cumparand o inainte cu cateva zile de la cineva din craiova,judetul dolj care l a randul lui nici el nu i a dat certificat fiscal ,doar contractul intre neamt si el,brieful mare ,mic ,asigurarea valabila 30 de zile si autorizatia provizorie de circulatie valabila 30 de zile ,am luat legatura cu domnul din craiova care a scos primul rand de numere rosii dar el nu poate sa scoata certificat fiscal pt ca are datorii mari la fisc ,si nu e nici obligat sa o inregistreze decat dupa 30 de zile ce acumparat o el din germania (are contract de vanzare intre el si neamt din 25 decembrie 2016),dar odata ce a scos numere provizorii pe judetul dolj apare in baza de date si mie imi trebuie fiscalul lui,si relativ celui din judetul alba.ce ar trebui sa fac? sa cer in instanta recunoasterea dreptului de proprietate? multumesc.eu vreau doar sa inmatriculez masina
cum ai rezolvat pina la urma ? multumesc
Răspuns la discuția Refuz de a da fiscal
multumesc pentru raspuns .as vrea sa va intreb cum sa procedez? imi trebuie neaparat un avocat? unde sau la cine sa depun plingere ,la tribunal sau la politie ?
Bună ziua, am cumpărat o mașină adusă recent din Germania de la o persoană din județul Dolj, a scos primul rand de numere rosii care expira peste câteva zile, tranzactia și a făcut sambata i ar respectivul nu mi a dat fiscalul odată cu contractul de vânzare, am luat legătura cu el dar refuza sa mi l dea.Ce as putea sa fac? Pot sa l actionez în judecată? Azi am aflat ca are ceva datorii și nu poate pana nu le achita. Ce as putea face?