Bună ziua, am cumpărat o mașină adusă recent din Germania de la o persoană din județul Dolj, a scos primul rand de numere rosii care expira peste câteva zile, tranzactia și a făcut sambata i ar respectivul nu mi a dat fiscalul odată cu contractul de vânzare, am luat legătura cu el dar refuza sa mi l dea.Ce as putea sa fac? Pot sa l actionez în judecată? Azi am aflat ca are ceva datorii și nu poate pana nu le achita. Ce as putea face?
Existenta datoriilor il impiedica pe vanzator sa solicite autoritatii fiscale teritoriale eliberare certificat fiscal
Incercati sa solutionati initial amiabil cu vanzatorul
Nu uitati ca termenul legal de finalizare inmatriculare este de 30 de zile de la data achizitiei bunului mobil
Daca vanzatorul nu se achita de obligatie,notificati-l oficial sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
multumesc pentru raspuns .as vrea sa va intreb cum sa procedez? imi trebuie neaparat un avocat? unde sau la cine sa depun plingere ,la tribunal sau la politie ?
Initial apelati la un executor judecatoresc in vederea redactarii unei notificari oficiale
Daca detinatorul vehiculului nu intelege sa se achite de obligatiile ce ii revin,contactati mediator
Daca nici prin mediator nu solutionati,ramane varianta actiunii in instanta,unde daca nu stapaniti procedura este de preferat sa apelati la persoana specializata
Înscrieri auto
Magda77?
Bună ziua, soțul meu a cumpărat-o mașina acum 3saptamani am avut unele probleme cu persoana de unde am luat o ca nu ne dădea fiscalul pentru a o putea ... (vezi toată discuția)