avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Înscrieri auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Înscrieri auto

Bună ziua, soțul meu a cumpărat-o mașina acum 3saptamani am avut unele probleme cu persoana de unde am luat o ca nu ne dădea fiscalul pentru a o putea înscrie. (mașina avea nr roșii de TM și era puțin lovita. Într un final ne a dat fiscalul am înregistrat o la primărie dar acum când sa facem Rar ul ne a dat înapoi cum ca nu corespund seriile. Ce anume pot face din punct de vedere legal sa mi recuperez banii precizez ca este o suma destul de mare.. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:45, 13 August 2019
In conditiile precizate initial incercati sa solutionati amniabil cu vanzatorul
In baza documentului emis de catre RAR explicati concret vanzatorului si solicitati sa solutioneze
Daca amabil nu puteti solutiona,notificati oficial vanzatorul cu obligatia solutionarii problemei -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune vanzare auto. adrian249 adrian249 Buna ziua, Am cumparat un autoturism in baza unui contract de v-c, iar cand am fost la RAR cei de acolo au descoperit ca a fost masluita seria de sasiu ... (vezi toată discuția)
Refuz de a da fiscal gabinuno gabinuno Bună ziua, am cumpărat o mașină adusă recent din Germania de la o persoană din județul Dolj, a scos primul rand de numere rosii care expira peste ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa îmi de-a fiscalul auto cornelia morosanu cornelia morosanu Buna ziua ..mă numesc Cornelia M. Am cumpărat o mașină de la cineva de la Bacău cu contract v-c ,dar respectivul o cumpărase de la altcineva din Adjud ... (vezi toată discuția)