avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu vrea sa îmi de-a fiscalul auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu vrea sa îmi de-a fiscalul auto

Buna ziua ..mă numesc Cornelia M. Am cumpărat o mașină de la cineva de la Bacău cu contract v-c ,dar respectivul o cumpărase de la altcineva din Adjud și deci am făcut direct actul de vânzare-cumparare intre mine și cel de la Adjud.mi-a garantat că persoana de la Adjud o să-mi dea fiscalul auto . persoana de la Adjud nu vrea să-mi dea fiscalul deoarece are 5000 Ron datorii-amenzi la impozite . Va rog frumos sa mă luminați și să vă întreb : 1. Daca mă duc eu și plătesc datoriile omului am vreo șansă să îmi recuperez banii in instanță? Precizez că cei de la primăria de unde aparține respectivul imi da fiscalul daca plătesc toată datoria acestuia și îmi dă chitanță la mana că am platit eu pt. El 2. Pot sa dau in judecata vânzătorul pt că mi-a dat o mașină fără fiscal ..el știind că cel de la care a luat-o avea datorii mari . ... Iar instanța să îmi de-a o hotărâre judecătorească prin care sa pot inmatricula mașina . PS. Mașina nu este înmatriculată pe Romania ,este adusa din Anglia și a avut numere roșii scoase pe cel cu datorii din Adjud. Eu acum am făcut RAR la mașina ...toate actele pt. înmatriculare pe Romania ....numai fiscalul nu-l am
Cel mai recent răspuns: cornelia morosanu , utilizator 15:06, 30 Ianuarie 2019
Decat sa achitati dv debite in urmarire in sarcina vanzatorului,mai degraba notificati oficial vanzatorul cu obligatia depunerii certificatului fiscal-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor afarente solutionarii in instanta
va multumesc frumos pentru raspuns ...asta inseamna ca trebuie sa ma adresez unui avocat si sa il dau in judecata ....ideea este ca masina este din Anglia si problema mare este ca in urma Brexxit-ului ...daca Marea Britanie iese din U E ...si asta se va intampla pe 29 martie ....nu mai pot inmatricula masina ...dupa aceasta data ....nu stiu cum sa fac ....sunt conditionata de timp si masina ma costat in jur de 6000 euro ...va dati seama ca nu pot risca sa o dau la fier vechi....imi trebuie o solutie cat mai rapida ....oare instanta de judecata ma poate rezolva intr-un timp mai scurt???? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina anakyn anakyn cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)
Cine avea obligatia de a plati impozitul auto ? nu am certificatul fiscal pt masina Nelu Zoltan Nelu Zoltan Am cumparat in urma cu aproape un an o masina, care ulterior am aflat ca \\"nu o pot inmatricula\\" Proprietarul in cartea de identitate si talon ... (vezi toată discuția)
Neeliberarea certificatului fiscal la cumpararea unei masinii Catalinbrt Catalinbrt Buna seara,in urma cu ceva vreme am cumparat un autoturism,precizez faptul că tranzacția s-a făcut duminică si ca impreuna cu vânzătorul am stabilit de ... (vezi toată discuția)