Buna seara,in urma cu ceva vreme am cumparat un autoturism,precizez faptul că tranzacția s-a făcut duminică si ca impreuna cu vânzătorul am stabilit de comun acord sa ne întâlnim în următoarea zi pt a merge la circa financiară sa mi se elibereze certificatul fiscal. Vânzătorul a dat bir cu fugitii deoarece are datorii mari către primărie din localitatea de domiciliu a dansului,intrebarea mea este daca pot solicita in instanta un act care sa tina loc de acest fiscal fara de care eu nu pot înmatricula masina pe numele meu? Orice sfat,idee,sugestie este bine venita iar daca stiti ceva spuneti-mi ce anume sa solicit instanței de judecată! Va multumesc.
Puteti notifica oficial vanzatorul cu obligatia depunerii certificatului fiscal -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata,unde puteti solicita inclusiv daune pentru depasirea termenului legal prevazut pentru finalizare procedura inmatriculare auto conditionata de lipsa certificatului fiscal