avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... AUTO SH declarat la primarie, dar fostul proprietar ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

AUTO SH declarat la primarie, dar fostul proprietar refuza emiterea fiscalului

Fratele meu a cumpărat în urma cu aproape 30 zile un auto sh înmatriculata anterior în Romania, de la un cetățean roman. Are toate actele, mai putin fiscalul. Mașina e înregistrata la primărie pe vechiul proprietar, dar acesta refuza sa elibereze documentul și spune ca nu-i e frica nici de politie nici de avocat. Cum se poate înmatricula pe noul proprietar? Cum, unde și cât costa un avocat pentru aceasta problema? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
nvs, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:04, 4 Decembrie 2018
Fratele dv nu are calitatea sa noteze auto pe rolul fiscal al altei persoane
Culpa achizitiei vehiculului in lipsa certificatului fiscal in parte apartine cumparatorului care avea obligatia ca anterior achizitiei sa verifice existenta documentelor
Ce fel de contract de vanzare cumparare a fost incheiat in lipsa certificatului fiscal ?
Cumparatorul sa notifice oficial cu obligatia depunerii certificatului fiscal sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor judiciare inclusiv daune aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto-intermediar Claudiu96G Claudiu96G Buna seara. Acum aproximativ 2 luni jumatate am cumparat un autovehicul , fiind prima mea masina cumparata fara sa ma informez despre procedurile legale pentru ... (vezi toată discuția)
Vânzare autoturism de aproximativ 5 ani și ne luat in evidentele poliției de către noul proprietar dana capitanescu dana capitanescu In anul 2014 am vândut un autoturism cu contract de vânzare cumpărare, certificat fiscal și tot ce trebuie, ca noul proprietar sa poată înscrie mașina ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal crtsorin crtsorin Buna ziua. Am si eu o intrebare inlegatura cu inmatriculatul unui vehicul pe care l-am cumparat de la o persoana care l-a adus din olanda iar acuma nu mai ... (vezi toată discuția)