avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fostul proprietar nu-mi da a doua cheie a masinii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fostul proprietar nu-mi da a doua cheie a masinii

Buna ziua,
Am cumparat un autoturism de la o persoana, care in anuntul de vanzare preciza ca se vinde cu 2 chei originale. Dupa ce am facut actele de vanzare-cumparare i-am dat banii cerandu-i si a doua cheie. Atunci mi-a spus cum ca a doua cheie este comandata la Renault si mi-o da peste cateva zile (l-am crezut de buna cuviinta pe acesta). In momentul cand l-am sunat dupa cateva zile mi-a spus ca trebuie sa platesc contravaloarea cheii (vreo 200 euro) daca o mai doresc. Ce pot sa fac pentru ca nu doresc sa o platesc deoarece am platit deja suficient pe masina? Pot face o plangere la politie?

Numai bine
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:39, 2 Martie 2016
Daca vanzatorul prin anunt informa potentialii interesati ca vehiculul se vinde cu 2 chei originale si ulterior nu s-a achitat de obligatia asumata de predare si a celei de a 2-a chei,puteti formula plangere catre politie
Initial notificati vanzatorul cu obligatia predarii celei de-a doua chei,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii prin intermediul autoritatilor
Am discutat cu el telefonic si nu doreste sa-mi predea cheia. Ce presupune notificarea? Prin posta sau cum se procedeaza?
Solicitati/contactati executor judecatoresc in vederea redactarii si comunicarii unei notificari oficiale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat auto Alin_111Marian Alin_111Marian Buna ziua! Am cumparat o masina din alt judet ,la momentul respectiv doamna nu avea decat cartea masini si dovada pe numere (certificatul trebuia eliberat pe ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto fara fiscal , nu de la proprietarul din acte! dadanel85 dadanel85 Buna ziua, in data de 06.06.2015 am cumparat un autoturism de la o persoana din Buzau,eu fiind din Constanta!am gasit anuntul pe internet, am discutat cu cel ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto fara certificat fiscal dadanel85 dadanel85 Buna ziua, in data de 06.06.2015 am cumparat un autoturism de la o persoana din Buzau,eu fiind din Constanta!am gasit anuntul pe internet, am discutat cu cel ... (vezi toată discuția)