avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate Cosmin2017

Activitate Cosmin2017

@Stady , mi-am asumat greșeala si am plătit.
Am spus mai sus ca cineva verifica lunar sau mai des daca e totul in regula .
O notificare in usa sau afișată la " avizier " era suficient.
Mulțumesc pentru clarificări.

Stady, am spus 3 ani ca sa dau un exemplu de situație.
E vorba de mai putin .
@Francis Greber , am plătit toata suma datorata din prima clipa in care am aflat la asociație.
Suma datorata este aproape egala cu penalizarea.
Nu mi s-a facut nicio reducere si nu am știut ca pot cere asa ceva din moment ce nu am stiut de acesta taxa sI nici nu am fost anunțat.
Se mai poate face ceva acum ?
Mulțumesc

@Cyan nu e afișat nimic. Oamenii se duc direct la asociație si acolo afla suma. Plătești si pleci. Daca ai curiozitatea poti cere tabelul dar iti spune ca doar seful de scara il primește si e obligat sa-l afișeze ...
@Cyan
O notificare ca sunt dator, deoarece nu se afișează nimic pe nicăieri.

" ... fondulu de penalitati al asociatiei de proprietari se va utiliza numai pentru plata penalizarilor impuse asociatiei de proprietari de catre terti si pentru cheltuieli cu reparatiile asupra proprietatii comune sau alte cheltuieli de natura administrativa. "

Alte cheltuieli de natura administrativa poate însemna si salariile ?

Scuze ca nu ma pricep la astfel de probleme juridice. De aceea vreau sa aflu informații de la cei mai buni si care se pricep.
Mulțumesc.
Mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră.
Puteți explica art. 3 cu terțe părți ?
Salariul celor din asociație unde se încadrează ?
Înțeleg ca e greșeala mea ca nu m-am informat de aceasta taxa chiar daca nu mai locuiește nimeni acolo dar pentru ce se aplica majorări ?
Nu am primit niciun fel de notificare in usa, pe usa, etc. pentru ca pe acolo trecea cineva lunar sa vada daca e totul in regula și as fi văzut ca esre o suma de plata inca de cand s-a emis ...

Mulțumesc pentru răspuns .
Am înțeles ca exista o constrângere dar nu trebuie sa existe si o notificare in vreun fel ?
Răspuns la discuția Penalizari
Salut.
Dar se pot adăuga penalizări doar la taxa de administrare, neplătită ?
Nu mai locuiește nimeni la adresa si nu am știut de taxa o buna perioada. Nu se pune problema plății ci dacă e legal sa se adauge si penalizări, fiind vorba in mare doar de salariul celor de la asociație.
Buna ziua.

Am notificat asociația de proprietari ca nu o sa mai locuiesc la adresa pe o perioada nelimitată pentru a fi scutit de plățile uzuale lunare.
Nu am știut ca se mai percepe taxa de administrare, iar dupa 3 ani, cand m-am întors s-a strâns o suma destul de mare la care s-au adăugat și penalizări pentru fiecare zi de întârziere timp de 3 ani.
Sunt de acord ca a fost vina mea ca nu m-am informat, dar este legal sa se adauge majorări/penalități la acesta taxa ?
La alte cheltuieli înțeleg, ca exista o terța parte, care aplica majorări, dar de ce trebuie sa plătesc si penalizări pentru salariul celor de la asociație pe langa suma adunată ?
Mulțumesc si aștept un răspuns de la cineva competent si care poate argumenta răspunsul.