buna ziua,
am si eu o nelamurire.
lucrez intr-o institutie publica (inginerfunctie publica) cu 300 angajati in toate judetele.
Am fost intrebata daca vreau sa fac un curs de ssm si sa ma ocup de asa ceva in cadrul institutiei unde lucrez ..
momentan este cineva dar are si alte atributii si vrea sa renunte la aceasta activitate din lipsa de timp. Eu vreau sa ma ocup si de acest lucru dar vreau sa ma ocup si de atributiile de pana acum.
Intrebarea mea este : pot sa ma ocup ca lucrator cu atributii SSM si sa-mi exercit si atributiile mele de baza de pana acum in conditiile in care sunt 300 angajati? Ca sa stiu daca merg la curs sau nu...
Multumesc ! si astept raspunsul dumneavoastra!
Multumesc si daca mai puteti sa-mi mai dati un raspuns ...scrie ca "este valabila pana la revocarea sa expresa" ..Acest lucru eu nu l-am inteles: daca revocarea se refera la cazul in care nu a fost folosita sau si in cazul in care a fost folosita procura. S-a razgandit dupa 5 ani mai ales ca eu am folosit acea procura si in tranzactie scrie clar "ca lasam in delina posesie si ...si nu am pretentii viitoare"
buna ziua,
Acum 5 ani am primit o procura de la un frate ca sa il reprezint intr-un proces de partaj judiciar ca sa impartim un teren pe care mama l-a mostenit de la parinti impreuna cu alti frati.
La tribunal am semnat o tranzactie iar eu am am cedat tot terenul unui frate al mamei (pentru ca asa stabilisem de mult)
Procura era clar pentru o tranzactie in procesul nr....
Dupa 5 ani fratele s-a razgandit si vrea sa revoce procura.
Intrebarea mea este daca poate sa revoce acea procura daca prin ea s-a semnat deja acea tranzactie adica si-a facut efectul?
Multumesc! astept raspunsul d-voastra