buna ziua,
Acum 5 ani am primit o procura de la un frate ca sa il reprezint intr-un proces de partaj judiciar ca sa impartim un teren pe care mama l-a mostenit de la parinti impreuna cu alti frati.
La tribunal am semnat o tranzactie iar eu am am cedat tot terenul unui frate al mamei (pentru ca asa stabilisem de mult)
Procura era clar pentru o tranzactie in procesul nr....
Dupa 5 ani fratele s-a razgandit si vrea sa revoce procura.
Intrebarea mea este daca poate sa revoce acea procura daca prin ea s-a semnat deja acea tranzactie adica si-a facut efectul?
Multumesc! astept raspunsul d-voastra
Daca si-a produs efectul atunci nu mai are ce sa revoce.
Pe de alta parte, in cazul in care in procura nu este precizat un termen de valabilitate, procura este valabila timp de 3 ani.
Multumesc si daca mai puteti sa-mi mai dati un raspuns ...scrie ca "este valabila pana la revocarea sa expresa" ..Acest lucru eu nu l-am inteles: daca revocarea se refera la cazul in care nu a fost folosita sau si in cazul in care a fost folosita procura. S-a razgandit dupa 5 ani mai ales ca eu am folosit acea procura si in tranzactie scrie clar "ca lasam in delina posesie si ...si nu am pretentii viitoare"
Anulare procura
cubic
buna seara ,
Poate fi anulata o procura care mi-a fost data acum 4 ani si care a fost folosita de mine cedand in numele persoanei care mi-a dat-o un teren ... (vezi toată discuția)
Procura
laurici01
Buna ziua
As vrea sa stiu cat este valabila o procura.De exemplu am o procura de la fostul meu sot din 2010,astazi am fost la un notar care mi-a spus ca o ... (vezi toată discuția)