avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PROCURA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PROCURA

Buna ziua
As vrea sa stiu cat este valabila o procura.De exemplu am o procura de la fostul meu sot din 2010,astazi am fost la un notar care mi-a spus ca o procura este valabila un an si sase luni,ori pe procura scrie ca MANDATUL ESTE GRATUIT ,NETRANSMISIBIL SI VALABIL IN TIMP PANA LA REVOCARE.
lamuriti-ma ce inseamna
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:19, 26 Februarie 2013
Dacă mandatul(procura speciala,generală)nu are termen limita specificat,se înţelege!
Cu atât mai mult cu cât este specificat că este valabil până la revocare de cel care l-a dat,respectiv mandantul.
Pt ce v-a dat procura exact, v-a mandatat sa faceti ce ?
In timpul casatoriei am cumparat un teren .dupa divort mi-a lasat procura ca terenul sa fie atribuit mie ,in natura si sa ramana exclusiv in proprietatea mea,intre noi nemaiexistand nici un fel de pretentii.Acum am vrut sa il trec pe numele meu actual ,numele de fata iar notarul mi-a spus ca o procura este valabila doar un an si sase luni pe cand scrie foarte clar ca este valabila pana la revocare lucru ce nu s-a intamplat
Aia nu mai e procura.. terenul trebuie sa treaca printr-un partaj.
Ce stiti de sot, ar putea sa vina la notar sa faceti partajul ?
Nu mai stiu nimic de el.alta posibilitate care ar fi?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, drept de proprietate, am ... nicolaect nicolaect buna ziua, transfer drept de propritate: teren extravilan am o \'procura speciala\' semnata de catre vinzator si autentificata de notar in 2007. in procura ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura pentru vanzare? alexberi alexberi Pentru o Procura de Vanzare, exista o limitare a dreptului de valabilitate? Procura este inregistrata la notar si prin ea Vanzatorul mandateaza o persoana ... (vezi toată discuția)
procura Veronica Popescu Veronica Popescu Pot ataca procura pe care o voi reda in continuare cuvant cu cuvant, motivul fiind ca prin aceasta procura nu i se permitea persoanei imputernicite sa vanda? ... (vezi toată discuția)