Buna ziua
As vrea sa stiu cat este valabila o procura.De exemplu am o procura de la fostul meu sot din 2010,astazi am fost la un notar care mi-a spus ca o procura este valabila un an si sase luni,ori pe procura scrie ca MANDATUL ESTE GRATUIT ,NETRANSMISIBIL SI VALABIL IN TIMP PANA LA REVOCARE.
lamuriti-ma ce inseamna
Multumesc
Dacă mandatul(procura speciala,generală)nu are termen limita specificat,se înţelege!
Cu atât mai mult cu cât este specificat că este valabil până la revocare de cel care l-a dat,respectiv mandantul.
In timpul casatoriei am cumparat un teren .dupa divort mi-a lasat procura ca terenul sa fie atribuit mie ,in natura si sa ramana exclusiv in proprietatea mea,intre noi nemaiexistand nici un fel de pretentii.Acum am vrut sa il trec pe numele meu actual ,numele de fata iar notarul mi-a spus ca o procura este valabila doar un an si sase luni pe cand scrie foarte clar ca este valabila pana la revocare lucru ce nu s-a intamplat
Procura teren
marinamarilena
In urma cu 1 an am cumparat un teren de la o persoana fizica, nu am facut acte, am numai o procura.
Acum vreau sa-l dau mai departe(sa-l vand). Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)