avvalentina a scris:
Din ce an dateaza procura?
Procura nu are o data consemnata pe ea, are doar o stampila notariala. De asemeni pentru mandatant se specifica doar numele si domiciliul - adica comuna X, de unde este terenul.
Persoana mandatata indeplineste urmatoarele:
1. are Procura de Vanzare, in care se specifica terenul in spurafata de 2500 mp, conform Titlului de Proprietate nr ZZZZ/27.12.1994. Terenul este dobandit conform Legii 18/1991.
2. Este in acelasi timp proprietarul firmei care apare ca promitent cumparator in atecontractul din 21.02.2007. La intocmirea antecontractului cumparatorul a platit pretul integral de 1250 RON, achitati in fata notarului. In antecontract se specifica ca partile contractante se obliga sa incheie contractul de Vanzare-Cumparare pana la 21.02.1008.
3. Firma promitent cumparatoare a dat terenul in arenda, pe baza procurii primite de la promitentul vanzator primind rol fiscal pentru teren de la primaria locala.
4. Persoana mandatata pretinde ca nu i s-a revocat procura, pentru ca altfel ar fi fost notificat de catre notar - asta e greu de verificat, nu cred ca notarul mi-ar spune mie ca si potential cumparator al antecontractului, prin cesiune, daca procura a fost sau nu revocata.
Nu stiu exact ce as putea si ar trebui sa verific inainte de cumparare.