buna seara ,
Poate fi anulata o procura care mi-a fost data acum 4 ani si care a fost folosita de mine cedand in numele persoanei care mi-a dat-o un teren intr-un proces de partaj judiciar?
multumesc
procura am folosit-o intr-un proces de partaj judiciar in urma caruia s-a incheiat o tranzactie avand ca obiect iesirea in indiviziune. Eu ca mandatar am lasat( citez):" in deplina proprietate si pasnica posesie " si am declarat ca nu mai am pretentii viitoare privind terenul la care am renuntat in favoarea...unei alte rude (care a avut grija de batrani).
Mentionez ca procura mi-a fost special data pentru incheierea acestei tranzactii..si folosita pe baza unei intelegeri verbale exact cum a dorit cel ce mi-a dat-o ,numai ca s-a razgandit dupa 4 ani. e valabila revocarea ?
Procura folosita
cubikk
buna ziua,
Acum 5 ani am primit o procura de la un frate ca sa il reprezint intr-un proces de partaj judiciar ca sa impartim un teren pe care mama l-a ... (vezi toată discuția)
Folosire teren
aelemarac
Legal cum pot sa intru in drept de folosinta a unui teren agricol?
Am titlu de proprietate, anual am platit impozit, dar il foloseste primarul prin diverse ... (vezi toată discuția)