avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Activitate elenapopescumihai

Activitate elenapopescumihai

Bună ziua! Sunt locatar într-un bloc cu 4 etaje și împreună cu toți ceilalți locatari întâmpinat o problema cu vecinul de la parter. Acesta de câțiva ani nu a mai făcut curat în apartament și un miros insuportabil vine din apartament. Noi nu putem intra în bloc decât cu ceva la nas și pe scara blocului nu se poate respira. Căreia din instituțiile statului ne putem adresa? Se poate face ceva în acest sens? Să fie obligat să facă Curat? Chiar nu mai putem urca in apartament, trecând prin fața ușii respectivului. Ușa de la parter sta zi și noapte deschisa, chiar dacă este iarnă, cu groaza ne gândim ca vine vara.Ce măsuri legale se pot lua? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Finantare,,Prima Casa,,
Multumesc!Dar daca obtine autorizatiile de constructie si renovare vechiul proprietar, acestea ar mai fi valabile in urma contractului de vanzare-cumparare sau as fi nevoita sa le refac si implicit sa cer acordul bancii si a Fondului De Garantare?
Buna seara!Doresc sa accesez un credit ipotecar Prima Casa in lei.Imobilul pe care doresc sa l achizitionez necesita unle reparatii( schimbare acoperis,reconstructia unui zid, toate se pot face normal numai cu autorizatii de costructii).De la banca insa m i s-a comunicat ca orice imbunatatire adusa imobilului se face numai cu acordul bancii si al Fondului De Garantare.( situatie cu care nu s -au mai intalnit reprezentatii bancii)Se poate intampla ca banca si Fondul de Garantare sa nu-mi dea acceptul pentru a obtine autorizatiile de constructie si implicit posibilitatea de a renova cladirea?Va multumesc!
Buna ziua!Sunt locatara intr un bloc cu 4 etaje si avem o mare problema.Un locatar are o restanta de peste 20.000lei(mentionez ca apartamentul respectiv se afla in executare silita de vreo 2 ,3 ani,perioada in care vecinul nu a platit deloc datoriile fata de asociatie) si din aceasta cauza agentul termic a fost oprit in tot blocul.Presedintele de asociatie spune ca nu poate sa faca nimic impotriva vecinului pentru ca oamenilor din comitetul executiv le este frica sa semneze darea in judecata a persoanei respective.Ce putem face noi ceilalti locatari?Si ce se poate face legal ca datoria respectiva sa nu fie suportata de catre locatari ca ;;pierdere financiara;;.Va multumesc!