avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Finantare,,Prima Casa,,
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Finantare,,Prima Casa,,

Buna seara!Doresc sa accesez un credit ipotecar Prima Casa in lei.Imobilul pe care doresc sa l achizitionez necesita unle reparatii( schimbare acoperis,reconstructia unui zid, toate se pot face normal numai cu autorizatii de costructii).De la banca insa m i s-a comunicat ca orice imbunatatire adusa imobilului se face numai cu acordul bancii si al Fondului De Garantare.( situatie cu care nu s -au mai intalnit reprezentatii bancii)Se poate intampla ca banca si Fondul de Garantare sa nu-mi dea acceptul pentru a obtine autorizatiile de constructie si implicit posibilitatea de a renova cladirea?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elenapopescumihai , utilizator 12:05, 23 Februarie 2017
DA. E posibil ca banca si statul sa nu isi dea acordul. Cu toate acestea, v-as recomanda sa mergeti sa discutati cu banca.
Multumesc!Dar daca obtine autorizatiile de constructie si renovare vechiul proprietar, acestea ar mai fi valabile in urma contractului de vanzare-cumparare sau as fi nevoita sa le refac si implicit sa cer acordul bancii si a Fondului De Garantare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de demolare serban horatiu serban horatiu Am o casa construita in 2004 ,intabulata. In 2007 ,am schimbat acoperisul vechi al cladirii cu unul nou dar nu in forma initiala . In loc sa l realizez cu ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis mgrosca mgrosca Locuiesc la casa, in Brasov, in zona Schei, considerata zona istorica. Am obtinut in anul 1984 o autorizatie de constructie conform unui proiect care respecta ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie VASSY VASSY Buna, Locuiesc in Bucuresti, la casa. Vecinul meu din stanga si-a ridicat casa cu un nivel,apoi si vecinul din spate si-a ridicat casa cu un nivel, casele ... (vezi toată discuția)