avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate RaresNenciu

Activitate RaresNenciu

Pensia alimentara hotarata la notar am inteles de la executor ca nu are putere in fata altor popriri. Doar daca era hotarata de instanta. Asa mi s-a spus ca nu se ia in calcul la popriri ca intaietate. Va multumesc
Buna ziua! Am o intrebare: am divortat la notar si am stabilit de comun acord o suma pensie alimentară. Mai am din pacate doua popriri la locul de munca. Am vorbit cu fosta sotie si dorim sa stim cum procedam sa ajungem in instanta ca sa stabileasca dansii pensia alimentara ca intaietate in fata popririlor, in avantajul copilului. Se depune o cere in instanta cu actele doveditoare popririlor? Multumesc frumos.
Va multumesc frumos pentru raspuns!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu, insulta/calomnia nu sunt incriminate in codul penal.

Va multumesc frumos pentru raspuns!

gi-jane2 a scris:

Nu e ultraj, nu l-ati atacat/ injurat etc in calitatea lui de polițist/ militar, ci de persoana fizica.

Buna ziua!
Pot fi acuzat si inculpat de ultraj daca un militar (actual iubit al fostei sotii) prin whatsapp m-a provocat m-a jignit mi-a pus întrebări incomode legate de fosta mea sotie, amenintandu-ma voalat, hartuindu-ma repetat cu intrebari chiar si cand l-am rugat sa se opreasca, eu facandu-l apoi mincinos, jigodie...etc? Fara sa il amenint? Multumesc mult
Multumesc!

gi-jane2 a scris:

Ba e si treaba dvs. Puteti face plangere la dgaspc, poate vorbesc cu mama si intelege.

P.S. doresc sa mentionez ca atunci cand mi-a spus ca are o relatie, fetita mi-a spus ca s-a mutat cu ele in casa. Cand am rugat-o in prima faza sa doarma fetita cu bona nu cu el a spus ca "da, norma". Faptul ca de fapt nu este asa am aflat de la fetita nu de la fosta sotie. Multumesc
Buna ziua! Deranjez cu o lamurire: fosta sotie are in custodie fetita de 7 ani. Pana acum doua luni, noptile ei de garda (este as. medical) fetita dormea cu bona. De doua luni, barbatul cu care are o relatie s-a mutat cu ea in casa iar noptile de garda le doarme cu el in pat chiar daca are camera ei si patul ei. Fosta sotie, cand i-am spus ca nu sunt de acord si nu mi se pare normal, a spus ca nu e treaba mea. Se poate un raspuns pertinent si legal? Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Receptie modificari apartament
Multumesc frumos
Buna ziua. Receptia modificarilor facute apartamentului (cu autorizatie primita de la primarie) se face de catre primarie sau de catre beneficiarul apartamentului? Multumesc frumos