avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Receptie modificari apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Receptie modificari apartament

Buna ziua. Receptia modificarilor facute apartamentului (cu autorizatie primita de la primarie) se face de catre primarie sau de catre beneficiarul apartamentului? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: RaresNenciu , utilizator 15:50, 10 Iunie 2019
Buna ziua,
Receptia se face de catre primarie, aceasta numeste o comisie ce vine acasa la dvs. sa vada daca modificarile facute sunt cele pentru care ati primit autorizatia.
La sfarsitul receptiei o sa primiti un Proces verbal de receptie finala, daca ati terminat amenajarea.
Locatarul,proprietarul, poate face o 'receptie"a lucrarilor facute de executant ( adica se asigura ca acesta a facut treaba pentru care a fost angajat si a respectat planul, autorizatia...).
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
Ionut.ion, utilizator
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie la finalizarea amenajarilor interioare?? adela05 adela05 Buna ziua! Am autorizatie de construire pentru reamenajarea interioara a unui ap. Am 2 intrebari: 1. La terminarea lucrarilor, PV de receptie se semneaza cu ... (vezi toată discuția)
Proces verbal la trerminarea lucrarilor cosmin8917 cosmin8917 Buna ziua! Imi puteti spune care este procedura pt. intocmirea procesului verbal la terminarea lucrarilor, investitor fiind un SRL? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Promisiunile nerespectate = obligatii legale? nelux nelux Ce argumente legale avem în calitate de locatari în faţa unui dezvoltător imobiliar pentru finalizarea proiectului promis. În speţă este ... (vezi toată discuția)