avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate Buibas l

Activitate Buibas l

Buna ziua! Am un baietel de 3 ani ,cu tatal copiiilor nu mai exista intelegere...spun copiiilor intrucat sunt insarcinata cu al doilea copil,am tot sperat ca in timp va fi altfel,ca va sti sa aprecieze o femeie ,si rolul ei in familie insa nu ii pasa,ba chiar ma jigneste destul de urat si chiar daca vede ca incep sa ma simt rau ma intreaba ironic:Ai dureri?Vreau sa plec insa ma tot ameninta de mult ca imi va lua baietelul...noi nu suntem casatoriti exista sanse mari sa fie separati copiii?Eu loc de munca am,insa in iunie va trebui sa nasc si la cat e de orgolios va initia un proces pt copil,eu as locui in apart surorii mele doar eu cu copiii,am msj in care ma ameninta ,prb sunt de demult...
Azi noapte tatal copolului meu a inceput din nou sa ma jigneasca ba chiar sa dea in mine de fata cu copilul....anul trecut am scos un certificat medico legal,eu sunt din Bihor si el din Sibiu ,i am acordat a doua sansa si nu e deloc bine,ma tot ameninta ca ma va purta prin tribunale ca sa ia copilul la el daca nu de tot o parte de timp la el o parte la mine,nu mi se pare ok asta l ar deruta pe copil,in schimb as fi bineinteles de acord sa vina sa l vada cand vrea ,exista posibilitatea ca el sa aiba castig de cauza mai mare daca are o locuinta personala?Eu as pleca si locui la parinti!Plus ca azi noapte m a amenintat ca ma omoara intr-o buna zi!